Fotbal intern

Dan Alexa, după Concordia – Dunărea Călăraşi 1-1: “Se putea şi mai bine, dar şi mai rău”

01.10.2018 | 20:33
Dan Alexa dupa Concordia  Dunarea Calarasi 11 Se putea si mai bine dar si mai rau

Antrenorul celor de la Dunărea Călăraşi, Dan Alexa, a vorbit după egalul obţinut în deplasare cu Concordia Chiajna, scor 1-1. “Chirurgul” susţine că echipa sa a avut momente în care putea să câştige partida cu ilfovenii, dar se arată totuşi mulţumit de rezultatul obţinut.

“Este un rezultat echitabil, din păcate am luat gol dintr-o mare neatenţie a noastră. Chiajna ne-a împins în propria jumătate în a doua repriză. Am avut ocazii pe contraatac, dar şi Chiajna putea să marcheze. Este un rezultat echitabil. Suntem la plus unu la adevăr. Se putea şi mai bine, dar şi mai rău. Am avut ocazii şi de o parte şi de cealaltă. A fost un meci de luptă. Nu am putut profita de breşele din apărarea Chiajnei. Dacă făceam 2-0, era greu pentru Chiajna să revină în joc”, a spus Alexa, după meciul Concordia – Dunărea Călăraşi.

Dan Alexa aşteaptă meciurile cu Voluntari şi FCSB, după Concordia – Dunărea Călăraşi 1-1

Dan Alexa cere precauţie înaintea partidei cu FC Voluntari, din etapa viitoare din Liga 1 Betano: “Voluntariul a arătat foarte bine în ultimele jocuri. Au fost echipa mai bună cu Botoşaniul. Este o echipă care arată mult mai bine de la un timp încoace. Va fi un meci mai greu. Dacă vom câştiga cu Voluntariul, vom avea un debut de sezon foarte bun.”

Alexa a fost invitat să îşi dea cu părerea şi despre demiterea lui Schumacher de pe banca Rapidului şi numirea lui Pancu: “Cred că Schumacher şi-a făcut foarte bine treaba la Rapid. Nu era normal să fie demis. Pancu este la prima lui experienţă ca antrenor. Mă bucur pentru el, ştie foarte mult fotbal, este foarte ambiţios şi este o persoană adorată în Giuleşti. Are sprijinul întregii suflări giuleştene şi m-aş bucura pentru el să reuşească.”

După zece etape în Liga 1 Betano, Dunărea Călăraşi se află pe locul 9, cu 13 puncte. De partea cealaltă, Chiajna este pe 11, cu 11 puncte.