Fotbal intern

Dan Alexa explică de ce nu a ajuns la FCSB: „Voiam să fiu șef în vestiar, să pot da afară pe oricine”

26.12.2018 | 16:10
Dan Alexa explica de ce nu a ajuns la FCSB Voiam sa fiu sef in vestiar sa pot da afara pe oricine

Dan Alexa a fost pe lista scurtă a antrenorilor celor de la FCSB. Gigi Becali a negociat cu Dan Alexa, după cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, dar în cele din urmă l-a ales pe Mihai Teja. Antrenorul celor de la Dunărea Călărași a explicat care au fost condițiile pe care le-a cerut pentru a prelua FCSB.

Alexa a cerut un acces direct la Gigi Becali, dar și mână liberă în vestiar: „Eu am avut două condiții să am dialog direct cu el, nu prin Meme și vreau să fiu șef total în vestiar, să pot da afară pe cineva fără să fie nevoie de intervenția lui.” Cu toate acestea, Meme și Becali au fost foarte apropiați: „Eu știu foarte bine relația lor. Gigi ține foarte mult la Meme, sunt prieteni. Până la urmă nu e un capăt de țară. Nu au fost negocieri, dar când te cheamă Steaua te duci să stai de vorbă.”

De ce nu a ajuns Dan Alexa la FCSB? Explicații privind relația cu Meme

Dan Alexa nu a vrut să dea prea multe detalii despre Meme Stoica, dar s-a rezumat să vorbească despre relația pe care directorul sportiv al FCSB a avut-o cu fostul antrenor, Mihai Stoica: „Dică este antrenorul pe care l-a inventat Meme, nu? El l-a adus la Steaua. Dar eu dacă am încredere în tine și tu mă lași la greu la jumătatea drumului… Mie îmi place să vorbesc direct cu patronul. Așa e și la Călărași. Sincer, e o chestie de principiu. Dar dacă era să fie o persoană în care să am încredere, mergeam la Steaua. Meme are o statură acolo, știam că nu mă vrea și atunci de ce să îmi complic lucrurile de la început? Eu niciodată nu voi face lucruri nedemne să obțin ceva”, a spus „Chirurgul”, la Telekom Sport TV.

După demiterea lui Nicolae Dică, Gigi Becali a spus despre Meme Stoica faptul că l-ar fi avertizat în legătură cu Nicolae Dică „MM n-are nicio vină, că el îmi spunea să iau antrenor. Eu îi ziceam că nu schimb, că nu-mi bat joc de oameni. Ce rost are acum, că tot acolo ajungem? Mai bine tăiem pisica acum, că n-avem nicio șansă să luăm campionatul așa”. Dică s-a apărat și a spus„Dacă ar fi avut vreo îndoială faţă de mine, ar fi trebuit să-mi spună mie. Eu, când am venit la Steaua, i-am spus şi lui, şi patronului când nu mai au încredere în mine, să-mi spună şi ne strângem mâna şi plec. Nu sunt genul să stau să ţin de un scaun şi de nişte bani”.