Fotbal intern

Dan Alexa, război total cu fanii: „Nu vii la Dinamo cât timp suntem noi aici!”

08.03.2019 | 22:52
Dan Alexa razboi total cu fanii Nu vii la Dinamo cat timp suntem noi aici

Dinamo București a trecut de Dunărea Călărași, scor 2-0, în prima etapă din play-out-ul Ligii 1 Betano. Formația nou-promovată este antrenată de Dan Alexa, fostul jucător al lui Dinamo care a plecat cu scandal din „Groapă” și care a rămas în relații extrem de tensionate cu fanii „câinilor roșii”, lucru ce s-a văzut și la acest meci.

Dan Alexa, război cu fanii lui Dinamo

Dan Alexa a fost huiduit tot meciul de către fanii „câinilor” și nu a scăpat nici la final de injurii. Pe tunelul spre vestiare, „Chirurgul” a fost întâmpinat cde fanii lui Dinamo, care i-au transmis să își ia gândul de la banca tehnică din Ștefan cel Mare. „Nu vei fi niciodată antrenor la noi cât timp vom fi aici”, i-au spus fanii de la tribuna a doua. Dan Alexa le-a răspuns acestora: „Cine sunteți voi, mă?”

De la promovarea cu Dunărea Călărași, Dan Alexa a fost printre numele vehiculate să ocupe postul de antrenor al celor de la Dinamo, în special după demisia lui Florin Bratu, atunci când a fost însă ales ca tehnician Claudiu Niculescu.

Dan Alexa s-a certat din nou cu fanii lui Dinamo

Dan Alexa, declarații incendiare la adresa „câinilor”: „Vor câștiga doar cu mine antrenor”

Altfel, Dan Alexa s-a arătat foarte „războinic” în declarații la adresa celor de la Dinamo București: „Dinamo nu va mai câştiga trofee decât când va ajunge Alexa la Dinamo. Respect Dinamo, am respectat-o tot timpul, am jucat, am făcut carieră acolo. Nu pot să comentez ceva ce nu cunosc. Nu neapărat că eu sunt cel mai bun antrenor, dar dacă o să merg la Dinamo, o să merg în condiţiile mele. Şi condiţiile mele vor fi foarte bune pentru performanţă. Dacă nu sunt acceptate, nu mă duc”, a spus tehnicianul român, la numirea lui Niculescu.

De asemenea, Dan Alexa a negociat și cu FCSB, după ce Nicolae Dică a fost demis de la formația roș-albastră. Cu toate acestea, antrenorul a condiționat trecerea la echipa patronată de Gigi Becali de înlăturarea lui Meme Stoica, lucru care nu s-a întâmplat.