Fotbal intern

Dan Alexa merge la antrenamentul Astrei, deși a fost demis: ”N-am primit nimic oficial. Am fost batjocorit de patron în ultimele săptămâni”

09.10.2019 | 22:34
ADVERTISEMENT

Caz straniu în Casa Pariurilor Liga 1. Astra Giurgiu, echipă aflată pe locul 7 în campionat, are în acest moment doi antrenori: unul în curs de numire, Bogdan Andone, și unul în curs de demitere, Dan Alexa. Ultimul, cel care a condus echipa în primele 12 etape ale sezonului, a declarat miercuri, la câteva ore după ce conducerea l-ar fi demis, că nu a primit nimic oficial din partea clubului.

Dan Alexa se prezintă la antrenamentul Astrei, deși a fost demis: ”N-am primit nimic oficial. Am fost batjocorit de patron”

Dan Alexa se consideră în continuare antrenorul din acte al echipei din Giurgiu și anunță că se va prezenta la antrenamentul echipei. Tehnicianul de 39 de ani mai spune că s-a simțit batjocorit de patronul Ioan Niculae în ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT

”Sunt antrenorul Astrei. Din punctul meu de vedere sunt antrenorul principal. Trebuie să fiu maine la echipă, la ora 18:00, pentru că am obligații contractuale. Nu am primit nimic oficial că nu aș mai fi. Am văzut în presă. Cred că această meserie a devenit o bătaie de joc. Mulți antrenori pleacă capul jos în fața tuturor. Au ajuns o bătaie de joc. Eu cred că am respectat pe toată lumea. Sunt un tip care pun foarte mult suflet. Am avut o relație ok pana la un anumit punct.

Ieri am discutat cu Ioan Niculae. I-am spus părerea mea. El pe a lui. Am fost batjocorit în ultimele 3-4 săptămâni. Să mai văd o echipă care bate FCSB, CFR Cluj și Dinamo. Nu pot să fiu călcat in picioare, pentru că nu sunt cel mai bun antrenor, dar cu siguranță am demnitate. Nu pot să fiu umilit. Il respect pe Bogdan Andone, cum respect toti antrenorii, știu ce meserie grea au. Se vor căuta motive, că am barba mare, că m-a bătut o femeie.” a spus Alexa la Digisport.

ADVERTISEMENT
Bogdan Andone, noul antrenor al Astrei după plecarea lui Alexa
Bogdan Andone, noul antrenor al Astrei după plecarea lui Alexa

Bogdan Andone, noul antrenor al Astrei după plecarea lui Alexa

Chiar dacă Alexa spune că încă este antrenorul din acte al Astrei, conducerea de la Giurgiu s-a grăbit deja să-i aducă înlocuitor. FANATIK a aflat că Bogdan Andone va fi numit noul antrenor al Astrei Giurgiu. Fostul tehnician al celor de la FCSB a bătut palma cu patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae.

“Da, e adevărat. De unde aţi aflat aşa de repede!? Îi mulţumim lui Alexa pentru tot ce a făcut pentru noi şi îi urăm succes pe mai departe”, a fost declarația lui Dani Coman, președintele celor de la Astra, pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT