Dan Alexa, mesaj dur pentru Șumudică: „Nu are caracter și nici educație”

Claudiu Melinte    Alin Miu   
în Astra Giurgiu
20/06/2019, 23:16
Dan Alexa, mesaj dur pentru Șumudică: „Nu are caracter și nici educație”
Dan Alexa, mesaj dur pentru Șumudică

Marius Șumudică l-a atac dur pe Dan Alexa în urmă cu o săptămână, iar răspunsul noului antrenor de la Astra nu se lasă mai prejos. Alexa îi pune la îndoială caracterul lui Șumudică pentru astfel de declarații. 

Dan Alexa, mesaj dur pentru Șumudică

Alexa recunoaște că Șumudică este un antrenor foarte bun, dar care nu va ajunge niciodată la un nivel mai mare din cauza „caracterului și a educației”. În plus, Alexa a vorbit și despre cele trei retrogradări ale sale la care făcea referire Șumudică, spunând că și-o asumă doar pe cea cu Dunărea Călărași.

“Ştiu declaraţia lui Şumudică. Îl apreciez foarte mult pe Şumudică ca antrenor. Lui Şumudică i-a dat Dumnezeu har, are nas la jucători, nimereşte primul 11, nimereşte schimbările.  Ştie să întreţină o atmosferă, dar nu va ajunge niciodată de anvergură pentru că trebuie să ai şi caracter, să ai şi educaţie, ori Şumudică nu le are pe astea. Faptul că el se ia de Rednic, de Alexa, de Teja, de Dică, mereu… Şi nu doar la TV, dar şi pe la spate.  Ţinând câte un loc să fie el bine… Nu arată decât că nu are educaţie.E lipsă mare de caracter şi de educaţie să mă iau de colegul meu. Şi de asta Şumudică nu va fi niciodată mare. “ a spus Alexa în exclusivitate pentru Telekom Sport

Ce spunea Șumudică despre Alexa

Întrebat ce părere are despre numirea lui Dan Alexa în funcția de antrenor al Astrei, Șumudică a răspuns ironic, spunând că Alexa trebuie să demonstreze, mai ales că are în CV trei retrogradări.

“Îi doresc baftă, e un antrenor care va trebui să demonstreze, vine la o echipă care în momentul de faţă a pierdut foarte mulţi jucători şi nu îi va fi uşor, având în vedere că m-am uitat pe CV, săracul a retrogradat cu trei echipe” – spunea Șumudică despre Alexa.

Închide ×