Fotbal intern

Dan Alexa, noul antrenor al Rapidului! A semnat pe un an şi jumătate. Prima reacţie a tehnicianului. EXCLUSIV

10.03.2020 | 19:13
Dan Alexa noul antrenor al Rapidului A semnat pe un an si jumatate Prima reactie a tehnicianului EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dan Alexa va fi noul antrenorul al Rapidului, după ce Daniel Pancu a fost demis. Din informațiile FANATIK, fostul antrenor al Astrei va purta runde de negocieri cu oficialii clubului în jurul orei 15:00 și este o variantă agreată și de fanii din Giulești, pentru ce a făcut în primul mandat, când a pregătit echipa o bună perioadă de timp fără pretenții financiare.


UPDATE, ora 19:13. Dan Alexa a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Rapid. Tehnicianul a oferit prima reacţie pentru publicaţia noastră: “Sunt fericit că m-am întors acasă. Mă bucur că s-a rezolvat totul foarte rapid şi îmi doresc enorm să promovăm cu Rapidul în acest sezon”, a spus Dan Alexa pentru FANATIK. Noul antrenor al Rapidului a fost însoţit la negoocieri de agentul său, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa, noul antrenor de la Rapid

Daniel Pancu a fost demis de Rapid după cele trei rezultate negative înregistrate în 2020, remize cu Turris Turnu Măgurele și ASU Poli Timișoara și înfrângere cu CSM Reșița.

În locul lui Pancu, care a lăsat echipa pe locul șase după 26 de runde, dar la doar două puncte de prima poziție direct promovabilă, ar veni Dan Alexa, conform Prosport, antrenor liber de contract după despărțirea de Astra, din toamnă.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa nu va fi trecut, totuși, antrenor principal în acte, ci director tehnic, contractul lui Daniel Pancu nefiind, cel puțin deocamdată, reziliat, din cauza banilor pe care fostul antrenor îi are de primit, o sumă ce se ridică la 210.000 de euro, conform informațiilor FANATIK.

Apreciat de suporteri

Din informațiile FANATIK, Dan Alexa va începe negocierile cu oficialii de la Rapid în jurul orei 15:00, alături de agentul Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

„Chirurgul” este o variantă agreată și de fanii din Giulești pentru banca tehnică, pentru realizările din primul mandat.

Alexa a mai antrenat la Rapid în sezonul 2015 – 2016, când a reușit să obțină promovarea în prima ligă. În prima perioadă din Giulești, fostul antrenor de la Astra a acceptat să lucreze o bună perioadă de timp fără să primească bani, clubul fiind într-o perioadă delicată din punct de vedere financiar, cu Valerii Moraru în conducere.

ADVERTISEMENT

Alături de Dan Alexa, pe lista celor de la Rapid au mai fost variante precum Cristiano Bergodi, Daniel Isăilă și Florin Motroc, dar aprecierea din partea fanilor a contat decisiv în alegerea „Chirurgului”.

ADVERTISEMENT