Fotbal intern

Dan Alexa, noul antrenor de la Astra Giurgiu! A condus primul antrenament al echipei

13.06.2019 | 20:49
Dan Alexa noul antrenor de la Astra Giurgiu A condus primul antrenament al echipei

Dan Alexa este noul antrenor de la Astra Giurgiu. Tehnicianul în vârstă de 39 de ani a plecat de la Dunărea Călărași după ce a retrogradat echipa și a semnat cu giurgiuvenii un contract valabil 2 sezoane. Anunțul oficial a fost făcut pe site-ul clubului.

Dan Alexa, noul antrenor de la Astra Giurgiu! Giurgiuvenii s-au despărțit de Enache

În staff-ul lui Dan Alexa sunt: Costel Ilie, George Alexandru Neagu și Ionuț Bosneag. Noul antrenor a avut deja primul antrenament la giurgiuveni, pe stadionul Astra din Ploiești. La ședința de pregătire s-au prezentat 24 de jucători.

Astra s-a despărțit în mod oficial de Costel Enache. Fostul antrenor al giurgiuvenilor este foarte aproape să semneze cu U Cluj, una dintre favoritele la promovare din Liga 2 Casa Pariurilor. Enache are meritul de a fi calificat echipa în play-off.

Dunărea Călărași a anunțat pe pagina de Facebook despărțirea de Dan Alexa:“Antrenorul care a dus Dunărea Călărași, pentru prima dată în istorie în Liga 1, părăsește astăzi formația de pe malul Borcei! Alexa va rămâne mereu în inimile noastre și ale suporterilor care susțin și au susținut această echipă!

O despărțire este grea, mai ales atunci când pui și suflet la echipa pe care o antrenezi și formezi o adevărată familie!”, a fost mesajul postat de Dunărea. Până să ajungă la Astra, Dan Alexa a mai antrenat la Poli Timișoara, Rapid, ASA Târgu Mureș și Dunărea Călărași.

Dan Alexa, noul antrenor de la Astra Giurgiu! A condus primul antrenament al echipei
Dan Alexa, noul antrenor de la Astra Giurgiu! A condus primul antrenament al echipei FOTO: Dan Alexa, pe banca Dunării Călărași

“Retrogradarea asta e a lui Dan Alexa! Plec de aici”

Dan Alexa a declarat imediat după ce Dunărea Călărași a retrogradat că va pleca de la echipă: “A fost un eşec pe care mi-l asum. M-am simţit dator faţă de oamenii care au făcut eforturi foarte grele să vin în faţa voastră să-mi asum acest lucru. Plec de aici. Retrogradarea asta este a lui Dan Alexa. Ţin foarte mult să-i mulţumesc lui Florin Brişan, lui Vasile Iliuţă, Edi Grama, au făcut eforturi să ţină o echipă de Liga 1 cu cel mai mic buget.

Am avut linişte. Dezamăgirea a fost când a fost să fiu înjurat. Îi înţeleg pe unii. Nu am niciun fel de supărare. Sunt dezamăgit ca şi antrenor. O retrogradare înseamnă enorm dar vreau să fiţi convinşi că am făcut absolut tot ce a depins de noi să nu retrogradăm”, a declarat Alexa imediat după înfrângerea cu Hermannstadt, care a retrogradat echipa.

Dan Alexa, noul antrenor de la Astra Giurgiu! A condus primul antrenament al echipei
Dan Alexa, noul antrenor de la Astra Giurgiu! A condus primul antrenament al echipei FOTO: Costel Enache, fostul antrenor al Astrei
  • 5 a fost locul ocupat de Astra în play-off în stagiunea trecută
  • 3 retrogradări ale la activ Alexa ca antrenor (ACS Poli, ASA Tg. Mureș și Dunărea Călărași)

 

 

 

 

 

 

Tags: