Fotbal intern

Dan Alexa nu a ţinut cont că este suspendat la Dunărea Călăraşi – Viitorul 0-1! Ce a făcut în timpul meciului! Foto

04.11.2018 | 19:35
Dan Alexa nu a tinut cont ca este suspendat la Dunarea Calarasi  Viitorul 01 Ce a facut in timpul meciului Foto
ADVERTISEMENT

Dan Alexa nu a ţinut cont că este suspendat pentru meciul Dunărea Călăraşi – Viitorul 0-1. Antrenorul formaţiei nou-promovate a fost trimis în tribune la partida cu FCSB din Cupa României şi a primit o suspendare pentru două meciuri.

La meciul Dunărea Călăraşi – Viitorul 0-1, din etapa a 14-a din Liga 1 Betano, Dan Alexa a luat loc în tribune, dar nu s-a putut abţine. Antrenorul de 39 de ani a fost agitat pe toată durata partidei şi i-a transmis indicaţii secundului cu ajutorul telefonului mobil, ca mai apoi să strige spre banca de rezerve. Camerele TV l-au surprins în timp ce dădea sfaturi, însă nu va fi penalizat pentru acest lucru. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa nu a ţinut cont că este suspendat la Dunărea Călăraşi – Viitorul 0-1

Dan Alexa nu a ţinut cont că este suspendat pentru meciul Dunărea Călăraşi – Viitorul 0-1 şi le-a transmis indicaţii colegilor de pe banca de rezerve. Cu toate acestea, regulamentul prevede că un antrenor care a primit o suspendare nu poate discuta cu jucătorii la vestiare, pe banca de rezerve sau pe teren. În aceste condiţii, tehnicianul de 39 de ani va scăpa de o nouă pedeapsă.

La finalul meciului de la Călăraşi, Dan Alexa a declarat că Viitorul nu i-a surprins pe elevii săi“Am pierdut un joc pe care l-am controlat tactic. Viitorul nu ne-a surprins cu nimic. În afară de acea lovitură liberă a lui Ianis nu au avut absolut nicio situaţie de a înscrie. Am avut ocazii mai mari decât ei. Am înţeles că am avut şi un gol valabil la Mediop, pe o greşeală a asistentului Nicoară. Un meci în care am evoluat bine dar, din păcate, nu am obţinut nimic. Trebuie să jucăm cu toate echipele, mergem să obţinem maximul la Cluj, întâlnim cea mai în formă echipă a campionatului”, a declarat Dan Alexa la finalul meciului.

ADVERTISEMENT
Dan Alexa nu a ţinut cont că este suspendat la Dunărea Călăraşi - Viitorul 0-1
Dan Alexa nu a ţinut cont că este suspendat la Dunărea Călăraşi – Viitorul 0-1