Fotbal intern

Dan Alexa nu are emoții înainte de meciul cu Dinamo: “Mergem să câștigăm”

20.10.2018 | 07:45
Dan Alexa nu are emotii inainte de meciul cu Dinamo Mergem sa castigam
ADVERTISEMENT

Dan Alexa a prefaţat meciul dintre FC Dinamo Bucureşti şi Dunărea Călăraşi, iar antrenorul echipei nou-promovate nu are emoţii înainte de confruntarea cu Mircea Rednic, noul antrenor din “haită” care va redebuta cu această ocazie.

Cu toate că se aşteaptă ca echipa să aibă un suflu nou datorită venirii lui Rednic, Alexa a spus cu jucătorii săi vor veni la Bucureşti cu un singur gând, acela de a câştiga partida: “Un joc împotriva unei echipe care a început sub aşteptări acest început de campionat. Au adus un antrenor cu un CV impresionant pentru fotbalul românesc. Mircea Rednic le dă încredere că lucrurile se vor schimba, dar vom merge să facem un joc bun, mergem să câştigăm.”

ADVERTISEMENT

Dan Alexa, fără emoţii înainte de Dinamo – Dunărea Călăraşi

Va fi o atmosferă ostilă, Dinamo va fi impulsionată de suporteri şi de refresh-ul pe care-l dă Mircea Rednic. Cred că o să vină foarte multă lume pentru Rednic, mai multă lume decât venea. Nu cred că va fi un stadion plin, dar cred că vor fi mai mult decât de obicei. Cred că au făcut o alegere foarte bună prin aducerea lui Rednic, pentru că Dinamo suferă din foarte multe puncte de vedere”, a declarat Dan Alexa la conferinţa premergătoare partidei.

Alexa a mai discutat şi despre schimbarea lui Claudiu Niculescu după doar trei meciuri ca antrenor la Dinamo: “Nu e fair play, dar o decizie după care cei de la Dinamo au arătat că sunt conducători, adică au riscat foarte mult ca imagine, dar au făcut ce au crezut că e bine pentru echipă”. 

ADVERTISEMENT
Mircea Rednic prezentat ca antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti, desfăşurat la Baza de antrenament Dinamo de la Săftica, luni 15 octombrie 2018.
Mircea Rednic prezentat ca antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti

Dan Alexa nu se teme înainte de Dinamo – Dunărea Călăraşi, partidă programată luni, de la ora 21:00, pe stadionul din Ştefan cel Mare. Duelul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.