Fotbal intern

Dan Alexa nu se teme de ultrașii din PCH și vrea un duel Astra – Dinamo în optimile Cupei României

25.09.2019 | 08:31
Dan Alexa nu se teme de ultrasii din PCH si vrea un duel Astra  Dinamo in optimile Cupei Romaniei

Dan Alexa a reușit să o califice pe Astra Giurgiu în optimile de finală ale Cupei României, toate acestea după ce giurgiuvenii s-au impus în fața celor de la Flacăra Horezu cu scorul de 2-0. Antrenorul a vorbit despre partidă, dar și despre următoarea adversară pe care și-o doreșre în optimi.

Dan Alexa vrea un duel Astra Giurgiu – Dinamo în optimile Cupei României

”Am ratat foarte multe situaţii, felicitări portarului de la Horezu. 02 48 Un talent incredibil şi pentru mine a fost o surpriză. Pentru noi important e că am trecut, am menajat 7 jucători, dar cred că a fost un joc bun de Cupă.  Am controlat jocul, am ratat foarte mult, dar Horezu a avut o evoluţie bună, au jucat cu foarte multă ambiţie”, a spus Dan Alexa la finalul meciului disputat de Astra Giurgiu cu Flacăra Horezu, scor 2-0.

Dan Alexa a fost întrebat de jurnaliștii prezenți meciul câștigat de Astra Giurgiu în fața celor de la Flacăra Horezu că și-ar dori un duel cu Dinamo în optimile de finală ale Cupei României, după ce dinamoviștii au trecut de UTA Arad, scor 3-1. A, nu ştiu. Nici nu ştiu cine s-a calificat. Dinamo vreau”, a mai spus Alexa.

Fază de joc din meciul UTA Arad - Dinamo din șaisprezecimile Cupei României. Sursă foto: sportpictures.eu
Fază de joc din meciul UTA Arad – Dinamo din șaisprezecimile Cupei României. Sursă foto: sportpictures.eu

Dan Alexa, scandal cu ultrașii din PCH

Dan Alexa a folst implicat într-un scandal cu ultrașii din PCH (Peluza Cătălin Hîldan) la finalul partidei câștigate de giurgiuveni, scor 3-2, în Casa Pariurilor Liga 1. Antrenorul a fost înjurat de către suporterii dinamoviști prezenți la meci, dar a fost și amenințat. Dan Alexa nu s-a lăsat mai prejos și le-a transmis fanilor echipei din Ștefan cel Mare că sunt ‘niște pisoi’.

Li s-au permis foarte multe. E de vină Negoiţă, pentru că a trecut cu vederea. Pisoi. Pentru mine sunt nişte pisoi. Şi când vă văd pe stradă mulţi fac poze cu mine. Eu îi aştept cu drag. Eu vreau să văd când mă caută cineva dintr-o galerie să mă bată. Vreau să văd ziua când îşi fac ei commando-uri şi vin să-l bată pe Dan Alexa. Vă spun eu, nu o să se întâmple niciodată, pentru că sunt pisoi”, a spus Alexa la conferinţa de presă de după meci.

Tags: