Fotbal intern

Dan Alexa nu uită că FCSB l-a refuzat: „Mihai Stoica e un conducător foarte bun, doar că nu-mi place mie de el”

21.01.2019 | 21:06
Dan Alexa nu uita ca FCSB la refuzat Mihai Stoica e un conducator foarte bun doar ca numi place mie de el

După ce Nicolae Dică a fost demis de la FCSB, Gigi Becali s-a întâlnit cu doi antrenori: Dan Alexa și Mihai Teja. Chiar dacă nu i-ar fi displăcut ca Alexa să preia echipă, Becali a renunțat la idee din cauza lui Mihai Stoica, despre care a spus că a „plâns de bucurie când a auzit că vine Mihai Teja și nu vine Alexa”. 

De altfel, nici Alexa nu ar fi vrut să lucreze cu actualul director sportiv al clubului, cerându-i la negocieri lui Becali să-l contacteze direct, fără a mai discuta prin Mihai Stoica.

Alexa a recunoscut într-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor că nu-l place pe Mihai Stoica, deși îl consideră un conducător foarte bun.

Dan Alexa nu uită că FCSB l-a refuzat

– La Steaua a contat că te reprezintă Ana?
– Absolut deloc. Gigi Becali o respectă pe Ana. Factorul cel mai important pentru care n-am ajuns la Steaua e MM Stoica, el nu m-a vrut. A recunoscut și Gigi asta. Le doresc numai bine, cred că au făcut o alegere foarte bună cu Teja, un antrenor care lucrează bine și se pliază pe ceea ce vrea Becali, e un tehnician dedicat. O să vedeți că echipa va arăta foarte bine în partea a doua a sezonului.

– Nu te-a ocolit FCSB fiindcă mergeai acolo cu Anamaria?
– Nu, nu, una dintre condițiile mele a fost să lucrez direct cu Gigi Becali.

– Fără intermediari.
– Exact, fără MM intermediar.

– E un pic ciudat, fiindcă el a mers în China să te aducă la Steaua ca jucător, deci te-a considerat bun, măcar ca fotbalist.
– Da, și eu îl consider un conducător foarte bun, doar că nu-mi place mie MM Stoica.

FCSB joacă primul meci chiar la Călărași

Primul meci oficial din 2019 pentru FCSB va fi chiar în deplasare cu Dunărea Călărași. Echipa lui Alexa a învins-o deja pe FCSB în actuala stagiune, în optimile de finală ale Cupei României. Până la meciul cu Dunărea, FCSB mai are de jucat un meci amical în cantonamentul din Spania, cu Dinamo Kiev. Roș-albaștrii au bifat două remize până acum, cu Luzern și cu Shanghai Shenhua.