Fotbal intern

Dan Alexa rămîne încrezător: “Am venit să salvez Timişoara de la retrogradare şi voi reuşi”

Noul antrenor al lui Poli, Dan Alexa, a obţinut astăzi primele puncte din cariera de antrenor şi este încrezător că va reuşi să salveze echipa de la retrogradare....
29.03.2014 | 21:11
Dan Alexa ramine increzator Am venit sa salvez Timisoara de la retrogradare si voi reusi
ADVERTISEMENT

Noul antrenor al lui Poli, Dan Alexa, a obţinut astăzi primele puncte din cariera de antrenor şi este încrezător că va reuşi să salveze echipa de la retrogradare.

“Mă bucur pentru victorie şi de faptul că ceea ce ştiam despre jucători s-a şi adeverit, au un mare caracter. Mă bucur mult şi sper să ne salvăm. Nu comentez arbitrajul, aveam nevoie de victorie, am venit la Timişoara să salvez echipa de la retrogradare şi am mare încredere că voi reuşi. Îl respect mult pe Gică Hagi, e idolul nostru al fotbaliştilor, dar ăsta este fotbalul”, a spus Alexa la final.

ADVERTISEMENT

Marcatorul golului victorios al lui Poli, Florin Nanu, este fericit că a reuşit să aducă cele trei puncte formaţiei sale şi nu consideră lupta de la retrogradare una încheiată.

“A fost un meci foarte greu, ne bucurăm că am obţinut victoria, am scos-o la capăt bine şi asta e tot ce contează. Aveam nevoie de puncte, de acum se înteţeşte lupta, sperăm ca ele să cîntărească mult la final. Mă bucur că Szekely e golgheter, sper să fie acolo cît mai mult”, a spus Nanu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Tînăra speranţă a viitorului este încrezător că echipa sa se va salva de la retrogradare.

“Îmi pare rău că n-am reuşit să cîştigăm, am reuşit un joc mai bun decît adversarul nostru, îmi pare tare rău. Avem şanse în viitor, sper să reuşim să cîştigăm în următorul meci. Părerea mea e că a fost penalty, dar dacă domnul Tudor aşa a considerat, nu este treaba mea”, a spus marcatorul golului celor de la Viitorul la finalul meciului.