Fotbal intern

Dan Alexa, război total cu fanii! “Mi s-au înjurat copiii, mama. Să se bucure de momentele astea, pentru că sunt unice. Nu se ştie când vor mai veni.”

05.05.2019 | 10:08
Dan Alexa razboi total cu fanii Mi sau injurat copiii mama Sa se bucure de momentele astea pentru ca sunt unice Nu se stie cand vor mai veni

Dan Alexa, război total cu fanii celor de la Dunărea Călărași. Antrenorul a avut un discurs dur la finalul partidei câștigată cu Dinamo, scor 1-0. Alexa a ținut să-și regleze conturile cu mai mulți suporteri care îl contestă la fiecare meci. “Îmi aduc aminte când am venit, în special pentru cei de aici, pentru ziarele locale, cea mai mare performanţă a Dunării fost un amical cu Dinamo. Ei erau fericiţi că a venit Dinamo. A venit să mănânce peşte. Acum reuşim să batem Dinamo într-un meci oficial.

Dan Alexa, război total cu fanii!

Din patru meciuri cu Dinamo, este egalitate perfectă. Au ei un gol mai mult marcat, ne-au bătut cu 2-0 la Bucureşti. Am trăit la Călăraşi ceea ce nu am crezut vreodată, să fiu înjurat pe stadionul ăsta. Le reamintesc oamenilor care mă înjurau că cea mai mare performanţă a acestui club a fost amicalul cu Dinamo.

Să se bucure de momentele astea, pentru că sunt unice. Nu se ştie când vor mai veni. Putem să şi retrogradăm, dar să fie convinşi că cei care se ocupă de echipă fac absolut tot ce este posibil. Suntem foarte bine intenţionaţi, ne jucăm carierele în momentul ăsta. Şi să fie mai atenţi şi să nu uite, cu tot respectul, că Dunărea Călăraşi în Liga I nu a fost niciodată. Acum batem pe Dinamo, eliminăm Steaua în Cupă, campioana nu ne bate niciodată. Cu jocurile noastre proaste….”, a declarat Dan Alexa.

Dan Alexa, război total cu fanii! Dan Alexa bucuros dupa meciul de fotbal dintre Dunarea Calarasi si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Comsa-Dunarea din Calarasi, sambata 2 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dan Alexa luptă să o salveze pe Dunărea Călărași de la retrogradare © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

“Mi s-au înjurat copiii”

Lucrurile nu s-au oprit aici și Dan Alexa a explicat ziariștilor cum fanii i-au înjurat familia.Mi s-au înjurat copiii, am fost înjurat de mamă, sunt obişnuit, e obişnuită şi ea. Mi-a zis: ‘Dane, unde nu eşti tu înjurat?!’. Tot Dan Alexa sunt, ăla care a reuşit promovarea, tot ăla care este în momentul ăsta şi ne batem pentru salvarea retrogradării cu şanse bune, pentru că suntem trei echipe care pot să schimbe locurile între ele.

La începutul campionatului, indiferent pe cine întrebai, indiferent cum am început, toată lumea ne vedea retrogradaţi. Pentru că echipa asta nu are pedigree de Liga I, suntem echipa cu bugetul cel mai mic….  dar nu cel mai mic, puteţi să întrebaţi, diferenţa este foarte mare între noi și Chiajna cu care ne batem, sau Hermannstadt. Dar lumea uită lucrul ăsta. Am rămas la Călăraşi, deşi aveam….  Nu oferte, ci la unele chiar lucruri foarte avansate. Am rămas pentru că apreciez foarte mult oamenii care sunt în jurul echipei. Într-adevăr, există o răutate, un interes… Le spun acum, eu nu plec de la Călăraşi, să se liniştească”, a mai spus Dan Alexa după victoria care a adus-o pe Dunărea Călărași pe loc de baraj.

  • 6 este poziția pe care o ocupă Dunărea Călărași în clasamentul play out-ului