Fotbal intern

Dan Alexa, sărbătorit la Dunărea Călăraşi – Gaz Metan! Străinii râd de coregrafia fanilor

28.10.2018 | 17:24
Dan Alexa sărbătorit la Dunărea Călăraşi - Gaz Metan! Antrenorul Dan Alexa primeşte un tricou al României cu ocazia zilei sale de naştere înaintea meciului de fotbal dintre Dunărea Călăraşi şi Gaz Metan Mediaş,

Dan Alexa, antrenorul celor de la Dunărea Călăraşi, a împlinit vârsta de 39 de ani în ziua în care echipa sa a primit vizita celor de la Gaz Metan Mediaş în ultima etapă a turului sezonului regular. Foarte apreciat de clubul pe care l-a promovat în Liga 1 Betano, Dan Alexa a fost sărbătorit de fani care au afişat un banner cu chipul său şi un mesaj.

Străinii au râs de bannerul prin care cei de la Călăraşi au vrut să-şi aniverseze tehnicianul: “Fanii de la Dunărea Călăraşi celebrează aniversarea de 39 de ani a antrenorului Dan Alexa cu o coregrafie ridicolă”, au scris pe net.


Mai mult, înainte de startul meciului, Alexa a primit un tricou cu numele său pe spate şi numărul 39, vârsta pe care acesta a împlinit-o în ziua meciului. După remiza fără goluri cu Gaz Metan, pentru antrenorul de la Călăraşi urmează un adevărat test în Cupa României, când FCSB va veni joi, în optimile competiţiei, iar conducerea se pregătea de instalarea nocturnei(vezi imaginea în galeria foto).

Cum a fost Dan Alexa sărbătorit la Dunărea Călăraşi – Gaz Metan

“Numărul 5 te-a consacrat peste tot unde ai jucat / Te cinstim, te admirăm și azi toți te aplaudăm”, a fost mesajul scris pe un banner de ziua lui Dan Alexa.

Bannerul uriaş afişat de suporterii celor de la Dunărea Călăraşi la meciul cu Gaz Metan Mediaş din Liga 1 Betano. Fanii echipei gazde au realizat un afiş uriaş cu figura antrenorului lor, alături de care au scris şi un mesaj
Bannerul uriaş afişat de suporterii celor de la Dunărea Călăraşi la meciul cu Gaz Metan Mediaş din Liga 1 Betano

Alexa a fost celebrat de suporterii echipei la Dunărea Călăraşi – Gaz Metan prin mesajul afişat şi bannerul uriaş cu portretul acestuia.

Cine este Dan Alexa

Dan Alexa s-a născut pe data de 28 octombrie 1979, la Timişoara. Ca fotbalist, acesta a jucat de-a lungul carierei sale la AS Rocar, Poli AEK Timişoara, Universitatea Craiova, BJ Guoan, Dinamo, Poli Timişoara, Rapid Bucureşti şi Anorthosis, de unde s-a retras în 2014. Ca antrenor, Alexa a început pe banca celor de la ACS Poli Timişoara, unde a stat timp de un sezon, apoi a lucrat la Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna şi la Dunărea Călăraşi a venit în vara anului trecut şi a pomovat echipa pe prima scenă a fotbalului românesc la finalul sezonului.