Fotbal intern

Dan Alexa, scandal la Dunărea Călărași – FCSB. A fost trimis în tribune de Hațegan, după ce l-a înjurat. La final a intrat în vestiarul arbitrilor. Foto+Video

Dan Alexa scandal la Dunarea Calarasi  FCSB A fost trimis in tribune de Hategan dupa ce la injurat La final a intrat in vestiarul arbitrilor FotoVideo

Dunărea Călărași a terminat la egalitate cu FCSB, scor 1-1, în etapa a 22-a a Ligii 1 Betano, în primul meci de la reluarea campionatului. A fost debutul lui Mihai Teja ca antrenor al FCSB, chiar împotriva lui Dan Alexa, cel care a fost și el acontat pentru banca roș-albaștrilor la finalul lui 2018.

FCSB a condus după golul lui Dennis Man în minutul 16, dar elevii lui Teja s-au trezit egalați în minutul 30, prin Mediop, după o gafă a lui Bogdan Planic și mai ales a portarului Cristi Bălgrădean. Pe finalul meciului a avut loc un conflict între Dan Alexa și arbitrul Ovidiu Hațegan în urma căruia antrenorul lui Dunărea Călărași a fost trimis în tribune.

LIVE de la Călărași. Toate reacțiile după Dunărea – FCSB sunt AICI – https://goo.gl/pbbfRq

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 2. Februar 2019

Dan Alexa, trimis în tribune la finalul meciului Dunărea Călărași – FCSB

La o fază fixă a celor de la Dunărea la finalul partidei, Alin Dobrosavlevici a primit un genunchi în spate din partea portarului Cristian Bălgrădean. Ovidiu Hațegan nu a fluierat nimic și a lăsat faza să continue. A urmat apoi un scandal între antrenorul Dunării și arbitrul central al partidei. Cei doi au avut un schimb de replici, iar Dan Alexa chiar l-a înjurat pe arbitrul Hațegan. La finalul partidei, reporterii FANATIK l-au surprins pe Dan Alexa cum a intrat în vestiarul arbitrilor să își ceară scuze față de oficiali.

Ulterior, Alexa a recunoscut că a avut o reacţie exagerată: “Îmi pare rău pentru ieșirea nervoasă din final, i-am spus și lui Hațegan, dar a fost penalty clar la Dobro. Însă nu e o scuză. Vreau să-mi cer scuze și public, nu e normal să am astfel de ieșiri”

Dan Alexa a mers la finalul meciului pentru a-și cere scuze față de arbitrul Ovidiu Hațegan

După acest meci, Dunărea Călărași a ajuns la 18 puncte după 22 etape în Liga 1 Betano, în timp ce FCSB a ajuns la 41 de puncte, fiind la 5 puncte de CFR Cluj, care are un meci în minus față de roș-albaștri.