Fotbal intern

Dan Alexa și-a dat demisia de la Astra Giurgiu. “E decizia mea și cu asta, basta!”

21.07.2019 | 20:27
Dan Alexa sia dat demisia de la Astra Giurgiu E decizia mea si cu asta basta

Dan Alexa a anunțat că își dă demisia după meciul pierdut de Astra Giurgiu pe terenul celor de la Poli Iași, scor 0-1, în etapa a doua din sezonul 2019 – 2020 din Liga 1. Antrenorul susține că nu își poate îndeplini obiectivul impus de patronul fostei campioane a României și că preferă să renunțe.

Dan Alexa și-a dat demisia de la Astra Giurgiu

“Am încercat să jucăm. Iași e o echipă cu jucători buni. Suferim din punct de vedere calitativ. Jucătorii care au fost pe teren au venit prea târziu. E o victorie meritată a celor de la Iași. Avem nevoie de jucători. Am vorbit cu domnul Nicolae, iar dânsul este hotărât să facă echipă. Jucătorii pe care nu i-am dorit foarte mult au întârziat să apară. Din păcate echipa este mai slabă decât anul trecut.

Mă gândesc să renunț pentru că este greu să îndeplinești obiectivul anul ăsta. Nu e lașitate. Îi mulțumesc că mi-a oferit toate condițiile și că a adus jucătorii. E decizia mea și cu asta, basta. Vreau un moment de liniște”, a spus Dan Alexa la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport TV.

Dan Alexa în perioada când era antrenorul celor de la Dunărea Călărași. Sursă foto: sportpictures.eu
Dan Alexa în perioada când era antrenorul celor de la Dunărea Călărași. Sursă foto: sportpictures.eu

Dan Alexa a mai primit o șansă de la Astra Giurgiu după primul meci din sezonul 2019 – 2020

Dan Alexa a mai primit o șansă din partea oficialilor de la Astra Giurgiu în urmă cu șase zile, toate acestea după ce a avut loc o ședință a Comitetului Director în care s-a discutat despre demiterea antrenorului. Conducerea fostei campioane a României a hotărât să meargă în continuare pe mâna antrenorului care ultima dată a pregătit-o pe Dunărea Călărași.

Dan Alexa a ales să plece de la Astra Giurgiu după doar două meciuri pe banca tehnică a fostei campioane a României. Antrenorul în vârstă de 39 de ani i-a condus pe giurgiuveni în remiza de pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 2-2, din prima etapă a sezonului 2019 – 2020 din Liga 1, dar și în eșecul din Copou cu Poli Iași, scor 0-1.

Pe parcursul carierei, Dan Alexa a pregătit echipe precum Poli Timișoara, Rapid București, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna și Dunărea Călărași. A ajuns pe banca tehnică a celor de la Astra Giurgiu pe 13 iunie 2019 și a prins doar două meciuri din postura de antrenor principal al fostei campioane a României.

Tags: