Fotbal intern

Dan Alexa, supărat că nu a fost numit antrenor la Dinamo: “Vor câştiga trofee doar cu mine”

26.09.2018 | 21:52
Dan Alexa suparat ca nu a fost numit antrenor la Dinamo Vor castiga trofee doar cu mine
ADVERTISEMENT

Dan Alexa s-a arătat supărat că nu a fost numit antrenor la Dinamo Bucureşti, după ce Florin Bratu a fost demis. Dan Alexa susţine că echipa din Ştefan cel Mare nu va mai obţine niciun titlu, atât timp cât el nu va fi numit tehnician la “Câini”.

Dan Alexa a explicat de ce crede că Dinamo nu va mai câştiga vreun titlu, până când el va fi numit antrenor în Ştefan cel Mare: „Eu îmi doresc foarte mult ca Claudiu să reuşească, să prindă play-off-ul. Este un fost coleg de-al meu, un dinamovist, merită să antreneze Dinamo. Dar am mai spus-o, Dinamo nu va mai câştiga trofee decât când va ajunge Alexa la Dinamo. Respect Dinamo, am respectat-o tot timpul, am jucat, am făcut carieră acolo. Nu pot să comentez ceva ce nu cunosc. Nu neapărat că eu sunt cel mai bun antrenor, dar dacă o să merg la Dinamo, o să merg în condiţiile mele. Şi condiţiile mele vor fi foarte bune pentru performanţă. Dacă nu sunt acceptate, nu mă duc”, a spus Alexa la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa, supărat că nu a ajuns antrenor la Dinamo

Dinamo a anunţat aducerea lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică a echipei alb-roşie. Dan Alexa a fost celălalt favorit pentru a prelua echipa de la Florin Bratu, dar fostul mare atacant dinamovist a fost numit antrenor de către conducerea din Ştefan cel Mare. Cu toate acestea, Dan Alexa nu îi poartă pică fostului antrenorul al Voluntariului şi îi urează mult succes:

„Au fost într-adevăr nişte discuţii. Pe mine nu m-a căutat nimeni, dar discuţiile au existat. M-am bucurat şi data trecută, înainte să îl pună pe Florin Bratu, că Claudiu Niculescu merita să… nu era Florin Bratu în cărţi, merita să antreneze Dinamo. Pentru că este un simbol, mă bucur foarte mult pentru el, îmi doresc foarte mult să reuşească şi are capacitatea de a o face”, a mai spus Alexa.

ADVERTISEMENT