Dan Alexa, victorie la debut: “M-a mulţumit ambiţia şi dăruirea jucătorilor!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
10/08/2016, 18:40
Dan Alexa, victorie la debut: “M-a mulţumit ambiţia şi dăruirea jucătorilor!”

ASA Târgu Mureş s-a impus în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-0 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Cristi Pustai, tehnicianul medieşenilor a fost dezamăgit de ora de disputare a partidei:

“Au fost multe debuturi, dar pe căldura asta, ce să zic. Ei au înscris primii. La cum arăta meciul, cine înscria primul, acela cîştiga. Dacă am fi deschis noi scorul, normla că altul era rezultatul. A fost un joc echilibrat, dominat de echipa noastră. Oaspeţii s-au aşezat pe două linii, au stat şi au aşteptat pe contraatac”, a spus Cristi Pustai.

Dan Alexa a debutat astfel cu victorie pe banca celor de la ASA:

“Este important şi pentru mine, şi pentru moralul jucătorilor. Am avut momente cînd am suferit, dar m-a mulţumit ambiţia şi dăruirea jucătorilor. Nu este o situaţie uşoară, îmi pare rău, dar sînt optimist pentru că am încredere în jucătorii pe care îi am în vestiar. Vor reveni jucătorii cu greutate”, a spus Dan Alexa.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×