Life

Dan Bălan e blocat în Kiev și nu mai poate prezenta finala Eurovision România 2022. Anunț oficial

Dan Bălan este blocat în Kiev, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Fostul membru O-Zone nu mai poate prezenta finala Eurovision România 2022, așa cum era stabilit.
04.03.2022 | 14:58
Dan Balan e blocat in Kiev si nu mai poate prezenta finala Eurovision Romania 2022 Anunt oficial
Dan Bălan a rămas prins în Ucraina. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Blocat în Kiev, Dan Bălan nu mai poate veni în România pentru a prezenta finala Selecției Naționale Eurovision 2022. Toate zborurile au fost anulate.

Dan Bălan e blocat în Kiev și nu mai poate prezenta finala Eurovision România 2022

Fostul membru al trupei O-Zone filma pentru Vocea Ucrainei, însă a rămas blocat la Kiev din cauza războiului cu Rusia. Artistul deja semnase contractul pentru a prezenta finala Eurovision Song Contest România 2022, care va fi difuzată sâmbătă, 5 martie.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Dan Bălan nu mai poate veni în țară. Iuliana Marciuc este manager de proiect al Selecţiei Naţionale Eurovision și a oferit mai multe detalii despre această situație.

Vedeta de la TVR l-a contactat pe Dan Bălan prin intermediul impresarului său în primele două zile de război. Cântărețul se afla la Kiev la acel moment, acolo unde aveau loc filmările pentru Vocea Ucrainei, fiind jurat al emisiunii.

ADVERTISEMENT

“În primele două zile de război, l-am contactat pe Dan Bălan prin intermediul impresarului său. L-am găsit la Kiev, unde filma pentru Vocea Ucrainei, emisiune în care este jurat.”, a povestit Iuliana Marciuc pentru Paginademedia.ro.

Dan Bălan a încercat să vină în România și avea deja biletele de avion cumpărate, dar toate zborurile s-au anulat. A încercat timp de două zile să părăsească Ucraina, însă fără succes, așa că a anunțat că nu mai poate prezenta finala Eurovision România 2022.

ADVERTISEMENT

“Dan Bălan a încercat să iasă din ţară, a vrut să ajungă în România. I s-au eliminat toate variantele de zbor. Chiar avea bilete de avion luate pe mai multe curse, însă toate au fost anulate.

După două zile de încercări eşuate de a ieşi din ţară, ne-a anunţat cu regret că nu mai poate participa la selecţia finală din România.”, a continuat vedeta TVR.

ADVERTISEMENT

Fostul membru O-Zone este de negăsit

Iuliana Marciuc a mai spus că nu a luat legătura cu artistul de duminică. Ieri, 3 martie, impresarul său a încercat să-l contacteze, dar nu a reușit. Deocamdată nu se știe unde este Dan Bălan.

“De duminică nu am mai luat legătura cu el. Atunci ne-a anunţat că nu poate. Şi ieri (joi, 3 martie) a încercat să ia legătura impresarul cu el, dar nu a reuşit. Nu ştim acum unde se află.”, a adăugat partenera lui Adrian Enache.

Dan Bălan avea încă din decembrie contractul semnat pentru a prezenta finala Selecției Naționale Eurovision, însă nimeni nu știa cum va fi situația în țara vecină.

Îngrijorarea este și mai mare, pentru că Dan Bălan nu a mai postat de luni, 28 februarie, pe contul de Instagram.

“Va fi o scănteie! Fiţi oameni, că veţi avea necazuri!”, a scris Dan Bălan. Doamne, Salvează Ucraina! Toată inima este alături de tine!”, a scris solistul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dan Balan (@danbalan)

Jamala, câștigătoarea din Ucraina a concursului Eurovision din 2016, a venit în România, împreună cu cei doi copii, în timp ce soțul ei a rămas la Kiev. Artista va cânta la finala Selecției Naționale de pe 5 martie.

Din cauza războiului, nici reprezentanții altor țări nu vor putea veni în România sâmbătă seară, printre care Lituania și Polonia, care nu vor mai cânta la București.

ADVERTISEMENT