News

Dan Barna, afirmație neinspirată în apărarea lui Vlad Voiculescu: ”Este sub un tir din toate direcțiile”

13.04.2021 | 22:41
Dan Barna afirmatie neinspirata in apararea lui Vlad Voiculescu Este sub un tir din toate directiile
ADVERTISEMENT

Dan Barna s-a dus neinvitat la conferinţa de la Ministerul Sănătății. ”În momentul de faţă Vlad Voiculescu este sub un tir”, a afirmat complet neinspirat președintele USR, într-o intervenție la TVR.

Vicepremierul Dan Barna, preşedintele USR, a folosit o expresie cel puţin neinspirată, în contextul incidentului de luni de la TIR-ul de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş. Vicepremierul afirmat că ministrul Sănătăţii este “sub un tir din toate direcţiile”, conform știri pe surse.

ADVERTISEMENT

Barna a afirmat marți seară că s-a dus la conferinţa de presă a lui Vlad Voiculescu fără să fie invitat. ”Mi se pare firesc să fiu alături de el acolo”, a precizat Barna.

Dan Barna, declarație neinspirată despre Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății a ținut marți, 13 aprilie, o conferință de presă în care a făcut precizări în legătură cu tragedia de la Victor Babeș. Voiculescu a avut parte de multe critici în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

“Am fost astăzi la conferinţa de presă a colegului meu Vlad Voiculescu. Nu m-a chemat el. M-am dus pentru că mi se pare firesc să fiu alături de el acolo.

Cum mi se pare firesc să fiu alături şi eu, şi premierul alături de toţi miniştrii acestui guvern.

ADVERTISEMENT

De aceea am fost alături de domnul Oros când a fost moţiunea PSD împotriva domniei sale, am fost alături de Claudiu Năsui când a fost moţiunea şi o să continuă să fac asta de ficare dată când o să fie un ministru PNL, USR sau UDMR într-o dificulate”, a afirmat Dan Barna la emisiunea “România9” de la TVR.

Este Vlad Voiculescu în dificultate în acest moment?

În momentul de faţă Vlad Voiculescu este sub un tir din toate direcţiile. Şi asta se întâmplă cumva normal, pentru că principala temă din România de astăzi este cea a pandemiei. Fiind sub acest tir, a fost o decizie normală să merg să fiu alături de el, cum o să continui să fiu alături de toţi miniştrii din acest guvern”, a răspuns Dan Barna.

ADVERTISEMENT

“A fost o decizie a premierului, invitându-l pe domnul Arafat ca să explice circumstanţele tehnice”, a precizat Dan Barna cu privire la faptul că Vlad Voiculescu nu a fost invitat la conferinţa de presă de luni seara de la Guvern.

ADVERTISEMENT