News

Dan Barna, atac la adresa lui Klaus Iohannis. Ce insinuează despre președintele României după dramele de la Caracal

07.08.2019 | 15:07
Dan Barna atac la adresa lui Klaus Iohannis Ce insinueaza despre presedintele Romaniei dupa dramele de la Caracal

Candidatul USR-PLUS la președinția României, Dan Barna, a lansat un atac la adresa șefului statului, Klaus Iohannis, în plin scandal la Caracal. Cel care vrea să ocupe fotoliul de la Cotroceni insinuează că lui Iohannis nu prea îi pasă de ce se întâmplă în România și că el va fi un președinte full-time, dedicat problemelor acestei țări.

Dan Barna îl atacă pe Klaus Iohannis: „Românilor le lipsește încrederea în România”

Barna a început astăzi strângerea de semnături pentru candidatura sa, în Piața Universității, acolo unde a făcut și câteva declarații printre care a strecurat o săgeată către președintele Iohannis. „Preşedintele este exact acela care dă mesajul şi direcţia unei naţiuni. Un preşedinte prezent, un preşedinte full-time, care este prezent în toată viaţa comunităţii, în toate întâmplările comunităţii, nu doar la crize, este în acest moment necesar fundamental pentru România, doarece românii din Diaspora mi-au spus în întâlnirile pe care le-am avut că ceea ce le lipseşte este încrederea în România”, este mesajul extrem de dur al lui Barna.

Cu alte cuvinte, Barna susține că românii nu au încrederea în proiectul de țară al actualului președinte, despre care nu a vrut să vorbească foarte clar. „Nu vreau să vorbesc despre greşeli acum. Vorbesc despre ce voi face eu. Vom avea dezbateri în care vom vorbi despre istorie contrafactuală”, a mai spus Barna.

dan barna, candidat usr la prezidențiale
Barna spune că e nevoie de o resetare la nivel național. Sursa foto: realitatea.net

Barna a depistat cauza profundă a situației prin care trece acum țara noastră

Barna spune că toate evenimentele din ultimele săptămâni arată unde poate duce corupția instalată la nivelul tuturor instituțiilor. Acesta spune că problema este mult mai profundă și ține de clientelism, de nepotism, ori de transformare a instituțiilor statului doar în niște posturi-cheie pentru rudele incompetente.