News

Dan Barna, despre declarația nepotrivită a directorului CFR: “Eu cred că oamenii trebuie judecați pe baza a ceea ce fac, nu ce spun”

Vicepremierul Dan Barna a analizat declarația directorului CFR care a iscat o controversă, declarând, la Digi24: "eu cred că oamenii trebuie judecați pe baza a ceea ce fac, nu ce spun".
29.07.2021 | 21:44
Dan Barna despre declaratia nepotrivita a directorului CFR Eu cred ca oamenii trebuie judecati pe baza a ceea ce fac nu ce spun
ADVERTISEMENT

Ovidiu Vizante, directorul CFR, a avut o declarație nefericită după ce un tren a fost blocat mai multe ore, fără curent, în urma unor fenomene meteo extreme care au dărâmat copacii pe șinele de tren.

CFR Călători a înregistrat întârzieri de sute de minute în urma unor fenomene meteo extreme, vijeliile dărâmând copaci pe șinele de tren sau oprind alimentarea cu curent electric.

ADVERTISEMENT

Dan Barna, despre declarația directorului CFR: “Oamenii trebuie judecați pe baza a ceea ce fac, nu ce spun”

Dan Barna: “Dialogul acela a fost un interviu înregistrat fără acordul acestuia, dar nu are importanță foarte mare, doar vă spun că un om care a muncit toată noaptea să deblocheze o situație, ca niște oameni să poată să continue traseul.

Putem să îl judecăm pentru o replică nefericită, dar hai să îi judecăm mai mult pentru ceea ce fac, nu pentru ceea ce spun.

ADVERTISEMENT

Poate domnul ar fi fost cazul să pună un profesionist să vorbească în locul lui. Credeți că spectatorii noștri au și ei încrederea în acest domn director că va face

După trei luni de zile, un manager are în continuare toată credibilitatea să facă această reformă. O vorbă neinspirată nu ține loc de garanție, nici de argument.”

ADVERTISEMENT

Cosmin Prelipceanu: “Deci credeți că poate face?”

Dan Barna: “Eu cred că telespectatorii știu foarte clar că nu datorită domnului Vizante s-au stricat locomotivele, nu din cauza lui am avut o furtună și nu din cauza lui s-au stricat locomotivele.”

Cosmin Prelipceanu: “Premierul spune că dacă ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă.”

Dan Barna: “Premierul a exprimat un punct de vedere asupra situației, dar eu cred că trebuie judecat un om după faptele lui, nu după vorbele lui.”

ADVERTISEMENT

Cosmin Prelipceanu: “Deci premierul a exagerat.”

Dan Barna: “Eu cred că oamenii trebuie judecați după ceea ce fac, nu după o vorbă scăpată.”

Cosmin Prelipceanu: “Când ați fost ultima dată cu trenul?”

Dan Barna: “Acum o lună și jumătate.”

Cosmin Prelipceanu: “Cum a fost?”

Dan Barna: “Am fost până la Brașov, a fost ok sau mă rog, mai bine decât în anii de studenție când mergeam mai des cu trenul.”

Cosmin Prelipceanu: “Curat?”

Dan Barna: “Cel în care am fost eu, da.”

Cosmin Prelipceanu: “Punctual?”

Dan Barna: “Știu că așteptați să vă zic ceva extraordinar, dar a fost o călătorie decentă, nu am ce să vă zic.”

Cosmin Prelipceanu: “Dați-ne data în care îi faceți evaluarea directorului CFR și un obiectiv să știm și noi dacă și-a făcut treaba.”

Dan Barna: “Asta vă va spune domnul Drulă, Ministrul Transporturilor, ar fi culmea să spun eu acest lucru la televizor, nu eu stabilesc obiectivele directorilor de la CFR.”

ADVERTISEMENT
Tags: