ADVERTISEMENT
News

Dan Barna, întâlnire cu Florin Piersic în aeroport: ”I-am cerut un autograf pe agendă” FOTO

Autor: Alexa Serdan | 17.11.2019 | 08:45
Dan Barna a relatat pe Facebook o întâmplare din aeroportul din Cluj. Sursa foto: observator.tv

Liderul USR și-a reluat cursul normal al vieții după primul tur al alegerilor prezidențiale. Dan Barna a postat pe un cont de socializare o întâmplare care a avut loc în aeroportul din Cluj. Fostul candidat la președinție se bucură ”fără grijă de întâmplările simpatice”.

ADVERTISEMENT

Dan Barna s-a fotografiat cu Florin Piersic în aeroportul din Cluj-Napoca

Fostul candidat la președinția României a relatat pe pagina de Facebook întâlnirea pur întâmplătoare pe care a avut-o cu celebrul actor Florin Piersic. Dan Barna s-a declarat încântat de acest eveniment, moment în care chiar i-a cerut un autograf pe agendă actorului. Liderul USR nu a ratat nici ocazia de a se fotografia alături de ”Mărgelatu”. VEZI FOTO

Dan Barna spune că acum se poate bucura din nou de micile plăceri ale vieții. „Întâmplare de sâmbătă. Acum, că am ieșit din logica de campanie, am din nou ocazia să mă bucur fără grijă de întâmplările simpatice ale câte unei zile. Am avut bucuria să îl întâlnesc în aeroport în Cluj pe Florin Piersic. Nu ne cunoșteam, dar toate întâmplările ultimelor luni l-au făcut să-mi vorbească, cu căldura și energia lui inegalabile despre încredere, despre viitor și despre mult suflet. A fost un autentic sentiment de bine, pentru care i-am mulțumit și da, chiar i-am cerut un autograf pe agendă ?”, a scris liderul USR pe contul de socializare. 

ADVERTISEMENT

Dan Barna s-a clasat pe locul 3 în primul tur al alegerilor

Dan Barna s-a înscris în cursa electorală pentru fotoliul de la Cotroceni, dar nu a reușit să intre în cel de-al doilea tur al scutinului. Liderul USR s-a clasat pe locul 3 după ce a obținut 15,02%, adică 1.384.450 voturi. În turul doi al alegerilor prezidențiale care va avea loc săptămâna viitoare, duminică, 24 noiembrie, românii vor alege președintele pentru umătorii cinci ani. Actual președinte Klaus Iohannis și șefa PSD Viorica Dăncilă sunt candidații care au intrat în turul doi al alegerilor prezidențiale.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!