News

Dan Barna, replică dură pentru Traian Băsescu! „Are un tupeu special când acuză USR că e partid neomarxist. Aici nu o să găsiţi nici comunişti, nici securişti”

19.11.2019 | 14:28
Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Candidatul Uniunii Salvați România la alegerile prezidențiale Dan Barna i-a dat o  replică dură lui Traian Băsescu! Pentru liderul USR nu au picat prea bine acuzele fostului președinte care a catalogat formațiunea drept una neomarxistă. Mai mult de atât, Dan Barna i-a amintit lui Traian Băsescu faptul că în 2004 se considera comunist. „Pentru un domn care se plângea ipocrit prin 2004 că ţara are de ales între doi comunişti, dl Traian Băsescu are un tupeu special atunci când acuză USR că e un partid neomarxist.

Dan Barna, replică dură pentru Traian Băsescu!

În Alianţa USR PLUS nu o să găsiţi nici comunişti, nici securişti, nici foşti fesenişti şi nici nostalgici. O să găsiţi însă oameni cu privirile spre viitor, ale căror vorbe şi fapte nu lasă loc de dubii şi termeni învăţaţi recent”, a scris Dan Barna pe o reţea de socializare.  Liderul USR nu s-a oprit aici și a precizat că fostul președinte ar fi supărat, de fapt, pentru că europarlamentarii USR şi PLUS au un cuvânt de spus în Parlamentul European.

ADVERTISEMENT

„În fapt, supărarea domniei sale vine din relevanţa fără precedent pe care USR şi PLUS o au în Parlamentul European pe holurile căruia poate fi văzut şi el bâjbâind uneori. Îl asigur că suntem de abia la început şi încă mai avem multe de spus”, a completat Barna în postarea de pe Facebook, una care a strâns deja câteva mii de vizualizări și sute de aprecieri.

„Are un tupeu special când acuză USR că e partid neomarxist”

În final, Dan Barna a tras o concluzie seacă – i-a solicitat lui Traian Băsescu să rămână în barca lui. „Îl sfătuiesc pe fostul preşedinte să rămână în barca lui. Dacă tot n-a găsit vaporul acela pe care urma să plece la final de mandat, măcar un pic de decenţă ar putea să încerce. Ar fi o premieră”, a completat Dan Barna, deranjat de atitudinea pe care a avut-o fostul șef de stat la adresa USR-ului.

ADVERTISEMENT

De remarcat că ieșirea lui Dan Barna e poate prima de la momentul eșecului în alegerile prezidențiale. După mai multe conferințe în care a explicat, de fapt, ce s-a petrecut, Barna s-a supus votului pentru a-și confirma puterea în partid și a preferat să nu mai răspundă atacurilor venite de la oponenți.