News

Dan Barna va candida la președinția USR PLUS. Când vor avea loc alegerile

07.05.2021 | 18:24
ADVERTISEMENT

Dan Barna, co-preşedintele USR PLUS, a anunțat că va candida la congresul formaţiunii din acest an pentru a rămâne la conducerea acesteia.

Mesajul acestuia vine în contextul în care fuziunea celor două partide a fost validată în instanță.

ADVERTISEMENT

Într-o conferinţă de presă, la Sibiu, Dan Barna a precizat că la finalul lunii iunie vor avea loc alegeri pentru liderii judeţeni USR PLUS din toată ţara. De asemenea, acesta a transmis și când se va alege noua conducere.

Dan Barna va candida la președinția USR PLUS: ”Este un proiect la care am muncit foarte mult timp”

La începutul lunii septembrie va avea loc și Congresul Naţional pentru alegerea unei nou conduceri, a transmis Barna care este convins că partidul va avea o evoluţie pe termen lung pe scena politică din România.

ADVERTISEMENT

“Atmosfera este una foarte bună. Faptul că în Vinerea Mare instanţa a decis şi validarea fuziunii USR PLUS, în momentul de faţă suntem un singur partid, în momentul de faţă toate eforturile merg într-o singură direcţie şi asta este o veste într-adevăr extraordinară.

Am început deja să funcţionăm în Biroul Naţional USR PLUS, sunt cele două birouri naţionale reunite, practic această fuziune care a durat aproape de final, a ajuns la un rezultat.

ADVERTISEMENT

Și sunt foarte încântat la nivel personal, că un proiect în care am crezut şi care nu a fost simplu, pentru că au fost de-a lungul timpului mulţi oameni care au încercat să bage beţe prin gard, am reuşit să avem acest efort finalizat.

E al treilea partid din România. Suntem foarte optimişti despre evoluţia pe termen lung a organizaţiei, pentru că USR PLUS este în momentul de faţă exact partidul care are energia aceasta de modernizare şi de reformă.

ADVERTISEMENT

E o coaliţie, lucrurile nu sunt simple, dar sunt optimist şi sunt foarte mulţumit că fuziunea s-a finalizat”, a mai spus Dan Barna, conform Hotnews.

ADVERTISEMENT