News

Dan Barna, voluntar în campania de vaccinare. Cum i-a ajutat pe localnicii unei comune din Sibiu

Vicepremierul a fost voluntar în cadrul unei caravane de vaccinare din comuna Micăsasa din județul Sibiu.
12.06.2021 | 16:15
Dan Barna voluntar in campania de vaccinare Cum ia ajutat pe localnicii unei comune din Sibiu
ADVERTISEMENT

Dan Barna a ținut să sublinieze că implicarea comunității în campania de vaccinare este foarte importantă, lăudând inițiativa primarului localității.

Dan Barna, voluntar în campania de vaccinare. Cum i-a ajutat pe localnicii unei comune din Sibiu

Bunici, părinţi şi tineri s-au imunizat în cadrul caravanei organizate în comuna Micăsasa din judeţul Sibiu, la care a participat Dan Barna în calitate de voluntar.

ADVERTISEMENT

“Este o caravană a vaccinării organizată în Micăsasa şi îl felicit pe domnul primar pentru această iniţiativă. E un moment foarte bun, am avut ocazia să discutăm cu cetăţenii.

Au venit să se vaccineze tocmai pentru că înţeleg că este soluţia prin care pot să-şi protejeze familia şi cei mai tineri şi cei mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Unii sunt deja la rapel, ceea ce confirmă faptul că oamenii rămân serioşi pe acest demers. Vă încurajez pe toţi să mergeţi să vă vaccinaţi”, a afirmat vicepremierul, citat de Digi24.

Dan Barna a precizat, într-o postare pe Facebook, că i-a ajutat pe cei vârstnici să completeze formularele pentru vaccinare.

ADVERTISEMENT

“Vaccinarea în comuna Micăsasa – dovada că se poate! Implicarea comunităţii în campania de vaccinare are rezultate în comuna Micăsasa din judeţul Sibiu.

Bunici, părinţi şi tineri s-au vaccinat în cadrul caravanei de vaccinare. Primarul, preotul, comunitatea şi toate autorităţile responsabile de campania de vaccinare au făcut echipă şi au reuşit să contribuie la succesul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

ADVERTISEMENT

Astăzi, împreună cu Timotei Păcurar, primarul comunei Micăsasa, senatorul Claudiu Mureşan, viceprimarul Adrian Suciu şi consilierul judeţean USR PLUS Adrian Echert i-am ajutat pe bunici să completeze formularele pentru vaccinare. Le mulţumesc medicilor şi tuturor celor care s-au vaccinat”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Luna trecută, premierul Florin Cîțu a anunțat că Guvernul se va implica în campania de vaccinare și că miniștrii vor merge la centrele de vaccinare pentru a răspunde întrebărilor românilor.

“Trebuie să se implice tot Guvernul, direct, în această campanie și de săptămâna viitoare facem un fel de ședință de Guvern în stradă, în care toți vom fi și vom vorbi cu cetățenii, le vom răspunde întrebărilor după ce ies de la vaccinare”, spunea atunci premierul într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT
Tags: