Life

Dan Bittman a ajuns pe lista neagră în televiziune. Care este motivul

09.03.2021 | 15:06
Dan Bittman a ajuns pe lista neagra in televiziune Care este motivul
ADVERTISEMENT

Dan Bittman, cunoscutul solist al formației Holograf, a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că a ajuns pe lista neagră în cadrul unei televiziuni. Cântărețul a aflat recent că a fost interzis la un post din țara noastră. 

Artistul a dezvăluit că este vorba de Antena 3, însă nu i-a dat numele realizatorului. În plus, vedeta a spus că este vorba de un prezentator căruia îi place mult „armata”, referindu-se cel mai probabil la Radu Tudor. Actorul Dorel Vișan a primit și el interzis.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a precizat că această decizie a fost luată din cauza afirmațiilor sale despre pandemia de coronavirus și cel mai probabil despre Diana Șoșoacă pe care se pare că o apreciază destul de mult pentru stilul ei vocal de a spune lucrurilor pe nume.

Dan Bittman, interzis la un post TV. Care este motivul

„Am aflat și eu că suntem puși pe lista neagră, chiar zilele trecute m-a sunat actorul Dorel Vișan, care are 82 de ani și care mi-a spus «Dane, amândoi suntem pe lista neagră». Aoleu, am zis eu!

ADVERTISEMENT

Da, suntem pe lista neagră a unui realizator de emisiuni de la Antena 3, nu îi dau numele, dar îi place armata foarte mult”, a declarat Dan Bittman, în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, de la Romania TV, scrie gandul.info.

Cântărețul a mai spus în show-ul moderat de Victor Ciutacu și care este părerea sa despre senatoarea Diana Șoșoacă. Solistul de la Holograf este de părere că avocata este un exemplu pentru clasa politică de la noi din țară, asta pentru că românii au uitat să-și ceară drepturile.

ADVERTISEMENT

„O salut și, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei! Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Șoșoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot. 

Românii au uitat să-și ceară drepturile, nu știu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjați de modul in care ea se exprima. Ea e femeie, iar în România misogină femeile trebuie călcate în picioare. 

ADVERTISEMENT

Este o femeie care cunoaște legile, este o femeie care apără legile și vorbește în numele legii. Suntem într-o țară, România, în care nimeni nu apăra legea în fața autorităților”, a completat Dan Bittman.

ADVERTISEMENT