Life

Dan Bittman a dezvăluit motivul despărțirii de Liliana Ștefan. Ce regretă solistul de la Holograf

22.02.2021 | 11:31
Dan Bittman a dezvaluit motivul despartirii de Liliana Stefan Ce regreta solistul de la Holograf
ADVERTISEMENT

Dan Bittman a vorbit despre despărțirea de mama celor trei copii ai săi, Liliana Ștefan, cu care nu mai formează un cuplu de câțiva ani. Solistul de la Holograf a anunțat vestea tristă la sfârșitul anului trecut. 

Artistul a vorbit despre motivele care au dus la ruptură, dar și despre relația pe care o are în prezent cu fosta parteneră de viață. Din păcate, lucrurile nu stau atât de bine pe cât și-ar fi dorit Dan Bittman.

ADVERTISEMENT

Cei doi au împreună trei băieți și s-au despărțit cu mai bine de patru ani în urmă și nu au fost niciodată căsătoriți întrucât femeia nu și-a dorit acest lucru, fiind convinsă că o căsătorie nu stă la baza unei relații solide.

Dan Bittman a dezvăluit motivul despărțirii de Liliana Ștefan. Ce regretă solistul de la Holograf

Daan Bittman a fost împreună cu Liliana Ștefan timp de aproape trei decenii, însă relația lor a ajuns la final acum câțiva ani. Nici relația lor din prezent nu este una foarte bună, iar artistul regretă că lucrurile s-au întîmplat așa.

ADVERTISEMENT

Cei doi au stabilit de la început să nu se căsătorească, iar venirea pe lume a copiilor a fost planificată. Dan Bittman a discutat fiecare aspect important împreună cu partenera lui, pe care a iubit-o enorm.

„La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul. Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți.

ADVERTISEMENT

Și primul copil, când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei.

Ne-am iubit foarte mult. Mai aveam puțin și făceam 30 de ani de relație. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns la despărțire, asta e viața”, a declarat cântărețul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman vrea să fie în relații mai bune cu fosta iubită

Solistul de la Holograf este măcinat de faptul că relația pe care o are acum cu mama copiilor săi nu este cea pe care și-ar fi dorit-o. Dan Bittman speră ca lucrurile să meargă mai bine pe viitor, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

„Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală.

I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate, nu reușim în momentul acesta”, a mai spus artistul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT