Life

Dan Bittman a spus de ce piesele Holograf nu sunt difuzate la radio: ”Nu suntem bineveniți”

Dan Bittman este recunoscut pentru formația Holograf pe care o reprezintă ca solist vocal, motiv pentru care a vorbit despre motivul pentru care piesele nu sunt ascultate mai des de fani.
28.03.2022 | 10:10
Dan Bittman a spus de ce piesele Holograf nu sunt difuzate la radio Nu suntem bineveniti
Dan Bittman, despre melodiile Holograf. De ce nu sunt ascultate la radio. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a spus adevărul despre melodiile sale și de ce nu sunt auzite la radio. Vedeta susține că de o perioadă destul de lungă, din cauza declarațiilor sale controversate susținute în pandemie, piesele Holograf nu mai sunt difuzate.

Dan Bittman, despre melodiile Holograf. De ce nu sunt ascultate la radio

Dan Bittman și-a spus în ultimii doi ani punctul de vedere despre virusul din China, însă acest aspect a afectat foarte mult formația din care face parte, iar melodiile interpretate de Holograf nu mai sunt difuzate la radio.

ADVERTISEMENT

„Mai nou, spre mâhnirea mea, Holograf nu mai e dat pe anumite posturi, din cauza poziției mele, pe care am avut-o în timpul pandemiei. 100%! Mi s-a și spus că e bine să stăm liniștiți.

O perioadă… probabil foarte lungă, dar, pe anumite radiouri nu suntem bineveniți… și televiziuni. Am nevoie, ca toată lumea, de bani, am și eu nevoile mele, îmi place să trăiesc bine. 

ADVERTISEMENT

Nu se poate așa ceva. Eu mă pot uita în ochii dvs, domnilor, care astăzi vă faceți că nu mă mai cunoașteți, dar mi-ați fost amici. Până acum un an, doi, eram prieteni. E o prostie, suntem oameni până la urmă și cred – încă – că mai avem voie să avem păreri.

Dacă unul vorbește ceva, nu are legătură cu ce cântă. Ce legătură are «Ochii tăi» cu virusul COVID-19?”, a declarat Dan Bittman în podcast-ul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman, refuzat de posturi TV și de radio

Cunoscutul artist spune că în felul acesta a fost cenzurat, subliniind că nu credea că la 31 de ani de la căderea comunismului opiniile sale publice vor fi aspru criticate. Din păcate, Dan Bittman este refuzat și de posturi de televiziune centrale.

Muzica nu l-a făcut să câștige atât de mult cât au făcut afacerile pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor. Vedeta a investit în imobiliare în Popești Leordeni. Celebrul cântăreț a câștigat foarte bine și din televiziune.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Dan Bittman spune că ultimii doi ani au fost o pierdere pe care nu o mai poate recupera sub nicio formă.

ADVERTISEMENT
Tags: