Life

Dan Bittman, adevărul despre viața sentimentală: ”Am fost și eu mare crai”

Dan Bittman, dezvăluiri despre relațiile amoroase pe care le-a avut până la 60 de ani. Ce mărturisire a făcut artistul de la Holograf.
18.10.2022 | 16:37
Dan Bittman adevarul despre viata sentimentala Am fost si eu mare crai
Dan Bittman, dezvăluiri despre relațiile amoroase. Ce mărturisire a făcut artistul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a spus adevărul despre viața sentimentală, după ce în urmă cu doi ani se despărțea de Liliana Ștefan. Povestea de dragoste dintre cei doi a durat 25 de ani. În această perioadă au venit pe lume trei copii.

Dan Bittman, dezvăluiri despre relațiile amoroase. Ce mărturisire a făcut artistul

Dan Bittman a fost invitat la o prezentare de modă organizată de Cătălin Botezatu, unde a putut observa manechinii care defilau. Cu această ocazie vedeta a privit în trecut și a făcut dezvăluiri despre fostele relații amoroase.

ADVERTISEMENT

În plus, cântărețul recunoaște că odată cu înaintarea în vârstă fanele sunt mai puține. În plus, celebrul artist este perfect conștient că în trecut roiau foarte multe femei frumoase în preajma sa.

„Macho man? Nu, asta e istorie, e la trecut! Nu, acum vine din urmă noua generație, e normal! Uitați-vă și voi! Se schimbă generația! Nu mai sunt eu așa cum eram, măcar un halat să mai acopăr ce se mai poate acoperi!

ADVERTISEMENT

Am fost și eu mare crai, dar la tinerețe! Acum nu mai sunt ce am fost! Din 80 la sută de femei ce le aveam înainte, acum a scăzut procentul la vreo 20 la sută.

Vin tare din urmă ăștia tinerii, cu mușchi!”, este dezvăluirea făcută de Dan Bittman în urmă cu câteva zile, pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman și Liliana Ștefan, despărțire după o relație de 25 de ani

Dan Bittman și Liliana Ștefan au anunțat că nu mai formează un cuplu în anul 2020, însă există informații care arată că nu mai erau o familie cu 4 ani înainte. Solistul de la Holograf este cel care și-a făcut bagajele.

A plecat din căminul conjugal pe care l-a construit cu fosta parteneră de viață în perioada de glorie a carierei sale. La momentul respectiv se zvonea că după despărțire s-a iubit cu tânăra actriță Monica Odagiu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Dan Bittman ar fi format un cuplu și cu Andreea Ilie, o cunoscută mezzosoprană din Timișoara, în vârstă de 25 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: