Life

Dan Bittman, aniversare de zile mari. Ce cadou impresionant a primit de la un fan

Dan Bittman își aniversează ziua de naștere. Solistul de la Holograf a primit numeroase urări, dar și un dar special de la un internaut care adoră muzica sa.
29.03.2022 | 13:40
Dan Bittman aniversare de zile mari Ce cadou impresionant a primit de la un fan
Dan Bittman, impresionant de ziua sa de naștere. Ce dar i-a făcut un fan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul se bucură de o aniversare de zile mari, asta pentru că împlinește frumoasa vârstă de 60 de ani. Solistul a primit un cadou impresionant de la un fan, surpriză pe care a împărtășit-o și cu cei care-l urmăresc în online.

Dan Bittman, impresionant de ziua sa de naștere. Ce dar i-a făcut un fan

Dan Bittman a rămas impresionat de un cadou pe care l-a primit de ziua sa de naștere. Un bărbat i-a urat un sincer și călduros „La mulți ani” prin interpretarea unei piese celebre cântată de formația Holograf.

ADVERTISEMENT

Fanul vedetei a fost filmat în timp ce interpretează lângă un foc de tabără melodia „Ochii tăi”. Versiunea este realizată la violoncel, cântărețul fiind plăcut surprins de modalitatea aleasă de persoana care i-a înseninat aniversarea.

Mai mult decât atât, solistul a ales să distribuie pe propria pagină de Instagram videoclipurile cu fanul său pentru a asculta cover-ul toți admiratorii săi de pe rețelele de socializare. Pe fundal se aude și vocea sa.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman, concert de ziua sa de naștere. Cine este invitat special

Și pentru că este o zi inedită, odată cu schimbarea prefixului, Dan Bittman va marca totul cu un concert. În cursul zilei de marți, 29 martie, trupa Holograf va urca pe scenă, în fața a sute de oameni care abia așteaptă să-i asculte.

Spectacolul se desfășoară la Berăria H, începând cu ora 17:30. Invitat special la evenimentul din Capitală este Ian Paice, legendarul toboșar al trupei Deep Purple, care va urca pe scenă alături de artist și colegii săi.

ADVERTISEMENT

„Din 1980 am urcat așa… timid pe scenă. Primul concert a fost un dezastru. Așa cum e de obicei, atunci când nu ești pregătit și te urci aiurea pe o scenă, dar a fost și un imbold.

Cântam foarte fals, foarte prost și lumea reacționa. Unii au fost dezamăgiți, alții nu”, a povestit Dan Bittman despre primul său spectacol, în cadrul emisiunii „Între prieteni”, conform spectacola.ro.

ADVERTISEMENT