Life

Dan Bittman are probleme financiare? Solistul de la Holograf a făcut lumină în acest caz

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la noi, în ultima perioadă zvonindu-se că a ajuns la sapă de lemn. Solistul nu a mai suportat și a dat cărțile pe față.
24.05.2021 | 13:08
Dan Bittman are probleme financiare Solistul de la Holograf a facut lumina in acest caz
ADVERTISEMENT

Artistul a făcut o declarație neașteptată despre situația sa financiară, asta după ce în ultimul an nu a mai susținut concerte și spectacole din cauza pandemiei de coronavirus. În plus, a avut și ceva probleme cu afacerea de pe lacul Sulimanu.

Cu toate acestea solistul de la Holograf o duce bine la capitolul financiar și nu se plânge. Dan Bittman susține că perioada aceasta este una constantă legat de bani, așadar nu există niciun motiv de îngrijorare că ar putea ajunge sărac.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman, adevărul despre situația sa financiară. Mai are sau nu bani

„Starea mea financiară este foarte bună. (…) Starea mea financiară este constantă”, a spus Dan Bittman, în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit spynews.ro.

Ba mai mult decât atât, solistul a investit bani frumoși în balta destinată pescuitului sportiv, asta pentru că ajunseseră să se deschidă mai multe de acest gen în zonă.

ADVERTISEMENT

În momentul de față parcul nautic de lângă București a suferit o modificare majoră și primește nu numai pasionați de pescuit și sport, ci are inclusiv restaurant și cazare.

Investiția a fost făcută în plină pandemie și se ridică la suma de 750.000 de euro, bani strânși de cântăreț de pe urma concertelor, evenimentelor și proiectelor TV la care a participat de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să schimb structura lacului. Asta pentru că în zonă toată lumea are pescuit sportiv, piscină.

Eu am vrut să merg pe sport. În drum spre mare, cei care doresc se pot opri aici, fac ce le place.

ADVERTISEMENT

E un fel de resort, în care lumea să vină să se simtă bine. Avem și terasă, și locuri de cazare, și teren de fotbal”, mărturisea solistul în urmă cu puțin timp pentru libertatea.ro.

Dan Bittman e pus pe fapte mari. Ce afacere vrea să deschidă solistul

Dan Bittman nu se oprește aici cu afacerile și vrea să deschidă un club de karate. Solistul trupei Holograf trebuie să strângă mai întâi banii pentru acest business pentru că pe viitor spre asta vrea să se îndrepte.

Cântărețul vrea să investească și mai mult în afaceri, deși recunoaște că nu va avea timp să le gestioneze pe toate. Acesta este și motivul pentru care vor existe persoane care vor fi mereu mâna sa dreaptă.

ADVERTISEMENT