ADVERTISEMENT
Life

Dan Bittman creează o nouă controversă după ce au murit Ploieșteanu, Luncă și Catanga: „Voi fi și mai cinic”

Autor: Dan Suta | 09.04.2021 | 11:15
Dan Bittman creează o nouă controversă după ce au murit Ploieșteanu, Luncă și Catanga: „Voi fi și mai cinic”
Dan Bittman, declarații controversate despre decesele marilor artiști de muzică lăutărească

Dan Bittman lovește din nou cu o declarație controversată în urma morților celor trei mari cântăreți de muzică lăutărească: Nelu Ploieșteanu, Gabi Luncă și Cornelia Catangă.

ADVERTISEMENT

Solistul trupei Holograf a continuat seria atacurilor la adresa autorităților din cauza restricțiilor pentru combaterea pandemiei și a spus un lucru care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Bittman pune la îndoială adevărata cauză a deceselor celor trei mari lăutari, spunând că nimeni nu știe dacă aceștia au murit pe bune de Covid-19, contrazicând astfel medicii care i-au tratat pe cântăreți.

Dan Bittman, sătul de restricții

Invitat la Realitatea Plus, Bittman a reușit să creeze noi controverse legate de decesele celor trei artiști, care ne-au părăsit rând pe rând săptămâna trecută, ultimul din această serie fiind Nelu Ploieșteanu, care avea un istoric complicat al afecțiunilor în fișa medicală.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a afirmat că nu a militat niciodată pentru nerespectarea legilor, dar s-a plâns și se va plânge în continuare de fiecare dată când anumite măsuri i se vor părea lipsite de noimă.

Artistul a spus că nu a încălcat nicio lege în pandemie, că poartă masca peste tot și stă la distanță de oameni, dar asta nu înseamnă că tace atunci când consideră că guvernanții trebuie criticați pentru deciziile pe care le iau.

ploieșteanu
Gabi Luncă, Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu au fost răpuși de Covid-19

„Să îmi spuneți cu exactitate cauza morții colegilor mei”

Întrebat despre decesele celor trei mari artiști ai muzicii lăutărești, Dan Bittman a reușit să stârnească o nouă polemică.

ADVERTISEMENT

„Dumneavoastră știți care este media vârstei longevității în România? Vă întreb pentru că are legătură cu răspunsul. La bărbați este 68 de ani, la femei este 70. În alte țări unde oamenii au grijă de societatea în care trăiesc, această medie este mai crescută. La noi cam astea sunt vârstele când cineva își ia la revedere de la rude, de la viață.

Voi fi și mai cinic și vă voi spune că nu puteți să îmi spuneți cu exactitate cauza morții colegilor mei, cum le spuneți dumneavoastră. Că o spune cineva, că o spune deși nu a a făcut nici măcar o autopsie, în momentul acela dați-mi voie să nu cred toate informațiile”, a declarat muzicianul în platoul „Jocuri de putere”.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!