ADVERTISEMENT
Life

Dan Bittman, declarații dure în emisiunea lui Mădălin Ionescu: „Multe din cântările mele erau cu PNL”

Autor: Dan Suta | 11.11.2020 | 17:20
Dan Bittman, declarații dure în emisiunea lui Mădălin Ionescu: „Multe din cântările mele erau cu PNL”
Dan Bittman a făcut noi declarații despre pandemie, exprimându-și revolta. Foto: captură Facebook Mădălin Ionescu

Dan Bittman le-a răspuns celor care îl acuză că s-a bucurat de banii politici în cântările sale de-a lungul anilor, la diferite evenimente electorale din țară, în emisiunea jurnalistului Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT

Solistul trupei Holograf spune că s-a săturat să fie atacat, mai ales în mediul online, că ar ține cu un anumit partid și că revolta lui vine de la faptul că nu mai e plătit de primăriile localităților unde a cântat deseori.

Bittman a spus că e urmărit de anumiți indivizi, care vin mereu cu aceeași marotă, fără să se documenteze suficient. Cântărețul a spus că se consideră liber-profesionist și că dacă a cântat la un moment dat în anumite localități, nu a făcut-o de dragul coloraturilor politice.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman nu mai suportă acuzațiile că ar fi luat bani de la PSD

„Sunt mai liberal decât cei care azi ne arată degetul arătător și ne spun ce trebuie să facem. Trebuie să fac precizarea că reprezint oarecum categoria artiștilor liber-profesioniști, nu pe aceia care sunt angajați în teatre, operă.  Eu nu am fost niciodată angajat la stat”, a spus Bittman în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu.

„Un domn Bădică a început să-mi numere cântările și nu voia că din ele multe erau cu PNL. Le-a împărțit pe vreo zece ani și vedeai că erau vreo două-trei, dacă erau. Nu am vrut să intru în detalii juridice. Bădică, dacă se uita, indiferent câte erau ele, nu se putea trăi din acele cântări electorale”, a adăugat cântărețul.

ADVERTISEMENT

Noi declarații despre pandemie: „Cu lingura cu care îți iei măsline de la supermarket poți să te infectezi”

Bittman a vorbit și despre situația creată de pandemie în România și a spus că lucrul cel mai trist este că mor oameni zilnic, iar asta pentru el arată neputința autorităților.

ADVERTISEMENT

„Presa vine cu un aport substanțial la starea asta de panică. Virusul nu cred că se poate vindeca cu panică. Aș veni cu un alt mesaj, nu cu mesajele desuete plătite de guvern: ca să ce? Ca să purtăm mască? Închid piețele? Eu mă mir că opoziția asta slabă a reușit cât de cât să mai blocheze ceva, adică închiderea piețelor”, a spus Bittman în live-ul realizat de Mădălin Ionescu.

„Cu lingura cu care îți iei măsline de la supermarket, poți să te infectezi mai ușor decât în piață”, a mai comentat artistul.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!