Life

Dan Bittman, declarații șoc despre pandemie. Ce a scos în evidență artistul

07.04.2021 | 11:06
Dan Bittman declaratii soc despre pandemie Ce a scos in evidenta artistul
Dan Bittman, declarații șoc despre pandemie. Ce a scos în evidență artistul. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Bittman a făcut noi declarații șoc despre pandemia de coronavirus, solistul de la Holograf scoțând în evidență niște măsuri care sunt valabile din toamna anului trecut, dar nu sunt puse în aplicare nici în ziua de azi. 

Cântărețul a comentat în emisiunea lui Silviu Mănăstire unele dintre măsurile impuse de Raed Arafat, referindu-se aici la decalarea programului de muncă pentru a evita aglomerarea traficului. Artistul e părere că aceste reguli sunt scrise doar pe hârtie și atât.

ADVERTISEMENT

Solistul de la Holograf a ținut să mai adauge că majoritatea regulilor luate din cauza virusului din China sunt proaste. Dan Bittman a venit și cu o idee în acest sens, precizând că ar face mai multe teste și studii legat de noul tip de coronavirus pentru a vedea cum reacționează oamenii în diferite situații.

Dan Bittman, mărturie despre virusul din China. Ce măsuri ar impune artistul

„L-am văzut pe domnul Arafat care tot spune o chestie, eu am spus-o de anul trecut, nu e ideea mea, e ideea altora, aceea de a face întreprinderile să intre fiecare la alte ore dimineața, pentru a reuși să decongestionăm puțin metroul.

ADVERTISEMENT

El o spune de un an și nimeni n-a făcut-o, și era în mâna lui și a Guvernului să o facă. Noi toți vorbim și ne învârtim în cerc pe niște legi proaste, niște măsuri proaste, dar ne place să vorbim, că e COVID la modă.

Eu nu cred în chestiile astea, nu așa se face. Eu aș face enclave, apropo de teste și de studii. I-aș lăsa pe oameni să trăiască într-o enclavă într-un anume fel și pe alții să-i pun în alt fel și atunci se va vedea rapid cine are dreptate.

ADVERTISEMENT

Două orașe luate la întâmplare, cu spital COVID, unii fără restricții, unii cu restricții. Oamenii mor oricum, suntem în aceeași marjă. Nu o spun cu cinism. 

Suntem în aceeași marjă în care eram și acum un an, și acum doi ani, nu se moare mai mult România anul ăsta decât se murea în 2019. Greșeala pe care o facem e să cădem dintr-o extremă în alta.

ADVERTISEMENT

Eu sunt în continuare pentru prevenție pentru că nu putem să ne purtăm inconștient față de un lucru pe care nu-l controlăm în totalitate, dar nici măsurile astea nu mi se pare că sunt coerente”, a declarat Dan Bittman, în emisiunea „Dosar de politician”, de la B1 TV.

ADVERTISEMENT