Life

Dan Bittman, declarații șocante. Susține că Andreea Esca și-a înscenat boala: „Nu e nimic adevărat”

12.11.2020 | 13:11
Dan Bittman declaratii socante Sustine ca Andreea Esca sia inscenat boala Nu e nimic adevarat
ADVERTISEMENT

Dan Bittman a făcut o serie de noi declarații șocante în cea mai recentă intervenție filmată.

Acesta susține că Andreea Esca a mințit când a spus că a fost infectată cu noul coronavirus, alimentând astfel speculațiile care circulau în acea vreme despre prezentatoarea de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

În emisiunea online realizată de Mădălin Ionescu, Bittman a precizat că este prieten cu Esca, dar nu crede deloc în faptul că a avut Covid-19, ba chiar e convins că e singura vedetă care a mințit în legătură cu acest subiect.

Dan Bittman nu crede că Andreea Esca a avut coronavirus

În aceeași emisiune Bittman le-a răspuns și celor care l-au atacat spunând că lua bani de la primăriile PSD la diferite evenimente unde concerta, susținând că a cântat pentru mai toate partidele și că este sătul de această marotă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu s-a oprit la a ataca autoritățile pentru felul în care gestionează pandemia în România și a continuat să lanseze acuzații extrem de grave la adresa Andreei Esca, despre care știm cu toții că a trecut prin momente grele din cauza noului coronavirus, căci și soțul ei făcuse boala.

„Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul…”

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților…

ADVERTISEMENT

Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, este declarația stupefiantă făcută de Bittman.

ADVERTISEMENT