Life

Dan Bittman, desființat de Ana Birchall. Artistul, surprins purtând mască la cumpărături

27.10.2020 | 22:29
Dan Bittman desfiintat de Ana Birchall Artistul surprins purtand masca la cumparaturi
ADVERTISEMENT

Ana Birchall, fost Ministru al Justiției, l-a atacat dur pe Dan Bittman, după ce l-a surprins pe acesta purtând mască la cumpărături, deși a făcut declarații șocante referitoare la măsurile impuse de autorități.

Recent, solistul trupei Holograf I-a uimit pe fanii săi, susținând că nu mai suportă măsurile anti-Covid-19 și că numerele sunt modificate. Ba mai mult, acesta a declarat că preferă să moară din cauza coronavirusului decât să trăiască în astfel de condiții.

ADVERTISEMENT

Afirmațiile lui au ajuns și la urechea fostului Ministru al Justiției, Ana Birchall, care l-a ironizat puternic pe artist pe rețelele de socializare, după ce Dan Bittman a purtat mască de protecție în public.

Ana Birchall, atac dur la adresa lui Dan Bittman, după ce l-a surprins pe artist purtând mască la cumpărături

După ce a declarat că măsurile împotriva coronavirusului sunt aberante, Dan Bittman a atrat multe critici din partea persoanelor publice. Acesta și-a uimit susținătorii cu afirmațiile sale, mărturisind că nu mai poate trăi în astfel de condiții și că numărul cazurilor este total fals.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cântărețul a fost surprins purtând mască la cumpărături, moment în care Ana Birchall, înștiințată de afirmațiile solistului trupei Holograf, a făcut o postare în mediul online în care l-a ironizat pe Dan Bittman și l-a acuzat de ipocrizie și oportunism.

Dan Bittman
Dan Bittman, desființat de Ana Birchall. Artistul, surprins purtând mască la cumpărături. Sursa foto: Facebook

,,Vaaii vaaaiii domnul poartă mască deși acum câteva zile la TV susținea “Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID!” Acesta este un exemplu de impostură, oportunism și ipocrizie… la care se adauga o doză maximă de penibil și lipsă de respect față fanii lui și ai trupei. Păcat, mare păcat că îmi plac câteva melodii Holograf!”, a scris Ana Birchall pe contul ei de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de COVID-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ. Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor. Uitați-vă pe o televiziune concurentă, afirmațiile unui fost deputat, un hoț care vorbește acum despre hoț”, a declarat Dan Bittman zilele trecute pentru Gândul Live.