Life

De ce s-a despărțit, de fapt, Dan Bittman de Liliana. Căsnicia celor doi a durat 25 de ani

După o căsnicie care a durat 25 de ani, Dan Bittman și Liliana Ștefan, mama copiilor săi, și-au spus adio. Iar acum s-a aflat care a fost, de fapt, adevăratul motiv al despărțirii celor doi.
03.01.2022 | 19:39
De ce sa despartit de fapt Dan Bittman de Liliana Casnicia celor doi a durat 25 de ani
Adevărul despre despărțirea dintre Dan Bittman și soția sa. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Bittman este acum un bărbat singur, pentru că nu și-a oficializat nicio relație până la acest moment. Dar perioada de burlăcie pe care o traversează are la bază un motiv pe care nu multă lume îl cunoaște.

După un mariaj de mai bine de 25 de ani, timp în care Liliana Ștefan i-a dăruit trei copii, solistul trupei ”Holograf” și femeia pe care spune că a iubit-o cel mai mult au decis să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman și-a asumat vina pentru despărțirea de Liliana Ștefan

La sfârșitul anului 2020, Dan Bittman declara că nu mai formează un cuplu cu Liliana de mai bine de patru ani, fără însă să ofere prea multe detalii despre ruptura produsă în sânul familiei sale.

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

ADVERTISEMENT

Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus Dan Bittman, la acea vreme, conform Click. 

Artistul s-a iubit cu Monica Odagiu și Andreea Ilie

Artistul a ținut însă să își asume vina pentru faptul că a părăsit vila pe care el și soția au ridicat-o în timpul mariajului. Moment în care, conform Cancan, apropiații artistului au considerat că Monica Odagiu ar fi fost de vină pentru destrămarea cuplului.

ADVERTISEMENT

Actrița și artistul au avut o relație extrem de comentată, însă adevărul despre divorțul lui Bittman este altul. De fapt, pasiunea cântărețului pentru Andreea Ilie, femeia cu care a și avut o relație, l-a făcut să își piardă căsnicia.

Idila lui Dan Bittman cu mezzosoprana a ajuns să fie cunoscută și de Liliana Ștefan, cea care inițial a trecut totul cu vederea, în speranța că este doar o aventură.

ADVERTISEMENT

Însă odată cu trecerea timpului, Liliana Ștefan i-ar fi spus artistului să părăsească locuința în care stăteau, moment în care nu a mai fost cale de împăcare între ea și Dan Bittman.

Dar nici relația cu Andreea Ilie nu a mers așa cum trebuie. Deși el a fost îndrăgostit până peste cap de brunetă, lucrurile nu s-au concretizat într-un mariaj, așa cum își dorea mezzosoprana și asta pentru că artistul nu avea acest lucru în plan.

”I-a zis și ea pas lui Bittman”

”Andreea e o tipă funny căreia îi place promovarea, e deschisă; ea cochetează de mulți ani cu mai multe vedete masculine de pe la noi, în ideea că, până la urmă, o să se căsătorească.

Dar nu i-a mers relația nici cu fostul iubit al Corinei Dănilă, Norris Măgeanu, nici cu Dan sau Bobby Păunescu, cu care ar fi fost mai mult amică, și nici cu alții. Cât despre așa-zisa treabă cu Răzvan Simion, nu a fost nimic între ei, dar da, se cunosc și se plac.

Ori e nehotărâtă, ori poate că știe ea mai bine ce își dorește: adică pe cineva stabil care s-o ia și de soție. Cert este că i-a zis de data asta și ea pas lui Bittman”, a dezvăluit o sursă din anturajul cântăreței, conform Cancan.

 

ADVERTISEMENT
Tags: