Life

Dan Bittman i-a dat un inel lui Denise Rifai. Reacția de neprețuit a prezentatoarei

22.12.2020 | 23:51
Dan Bittman ia dat un inel lui Denise Rifai Reactia de nepretuit a prezentatoarei
ADVERTISEMENT

Dan Bittman a luat-o prin surprindere pe Denise Rifai oferindu-i un inel în semn de apreciere, glumind că ar putea să negocieze întrebările din emisiunea sa pentru a scăpa mai ușor.

Prezentatoarea Kanal D l-a întrebat în cadrul emisiunii „40 de întrebări” pe marele cântăreț câte inele a dat la viața lui, iar înainte de a răspunde s-a scotocit bine prin buzunare și a scos o cutiuță în care se afla un inel, pregătit special pentru șatenă.

ADVERTISEMENT

Denise a început să râdă copios și nu i-a venit să creadă că Bittman face acest frumos în emisiunea ei, fiind totodată plăcut impresionată. Realizatoarea tv a acceptat în finalul emisiunii inelul, ținându-l pe jar până la final pe artist.

Dan Bittman i-a dat un inel lui Denise Rifai: „Am venit pregătit”

„În emisiunea asta au fost milionari, miliardari, n-a venit unul cu o floare la Denise Rifai. Este dreptul meu de a negocia.  Am dat foarte multe inele. Se spune că aș fi omul care dă inele în România și am venit pregătit”, i-a spus Bittman lui Rifai înainte de a-i înmâna inelul.

ADVERTISEMENT

Compozitorul și renumitul muzician a vorbit despre viața sa personală și nu a evitat nicio întrebare indiscretă, fiind obișnuit cu televiziunea de pe vremea când prezenta Dănutz SRL la TVR.

Cântărețul a spus că a suferit mult din dragoste

Cântărețul a mai spus că a suferit mult din dragoste și că probabil dacă nu ar fi fost dezamăgit nu ar fi fost atât de bine inspirat pentru a crea melodiile sale care au ajuns la sufletele a milioane de români, toate fiind inspirate din experiențele sale de viață.

ADVERTISEMENT

Bittman a mai recunoscut că l-a ajutat foarte mult în tinerețe, în cariera sa muzicală, faptul că arăta foarte bine. A spus că sex-appealul este important pentru un muzician, dar nu este definitoriu, ci contează mai mult ceea ce transmiți prin muzică nu neapărat cât de bine arăți.

În emisiunea de la Kanal D, Dan a mai vorbit și despre eșecurile sale în carieră, amintindu-și de primul concert în care lumea a remarcat că a cântat fals

ADVERTISEMENT