News

Dan Bittman îi va înfuria pe românii din străinătate: ”Conglomerat de fugiți de acasă!”

11.04.2019 | 16:28
Dan Bittman ii va infuria pe romanii din strainatate Conglomerat de fugiti de acasa

Dan Bittman este supărat pe diasporă, deoarece românii pleacă în străinătate și plătesc acolo taxe și impozite! Cântărețul în vârstă de 57 de ani a fost invitatul lui Ionuţ Cristache, în emisiunea „România 9“ de la TVR, unde solistul trupei Holograf a făcut declaraţii şi despre soarta Uniunii Europene.

Dan Bittman, supărat pe diasporă

„Europa e un conglomerat de fugiţi de acasă. Peste un an s-ar putea să nu mai existe Uniunea Europeană. Planul meu ar fi să scrie pe paşaportul meu: Dan Bittman, cetăţean european, nu român, nu ungur, nu iugoslav. Aici s-a pierdut startul, în Europa. Americanii sunt americani pentru că toţi au paşaport american. Şi sunt chinezi, români, bulgari. Aşa am fi fost toţi într-o barcă.

Altfel, de ce să trag eu pentru polonez? Să plătesc eu taxe aici în ţară? Sau muncitorul meu se duce frumos afară şi-i plăteşte taxe francezului, neamţului, spaniolului, nu mie. Nu-mi plăteşte mie aici. Că de-aia şi aici e o discuţie, cu diasporă, cu nediasporă…“, a declarat solistul.

Dan Bittman diaspora
Dan Bittman a ridicat in slavi primarul Sectorului 5

Da Bittman, atacat de …postaci

Dan Bittman a fost protagonistul unui eveniment cel puțin ciudat, în urma căruia a atras mânia unor dintre internauți. Artistul a ridicat ode rimarului Sectorului 5 din Capitală, în urma unui spectacol organizat de edil. Cântărețul a fost aspru criticat pentru declaraţiile sale, iar când acesta a răspuns pe Internet criticilor…i-a jignit pe roânii aflați peste hotare, care nu sunt deloc puțini.

Bittman a prezentat evenimentul organizat de primarul sectorul 5, care ar fi costat nu mai puțin de 700.000 de euro. Valul de revoltă a ajuns şi pe internet, acolo unde Dan Bittman a replicat astfel: „Vaaaai da ştii ce ruşine îmi e??!!! Muncesc cinstit şi un prost ca tine îmi spune să mi fie ruşine, du te n Spania la căpşuni şi fii demn”, a scris Dan Bittman pe contul său de socializare.

În emisiunea de la TVR, Dan Bittman a vorbit despre incidentul de pe Internet și spune că mai toate mesajele negative au fost orchestrate de cineva, iar cei care au postat au fost…postaci de meserie, a lăsat să se înțeleagă cântărețul. „Toată ura îndreptată atunci spre mine a fost una plătită. M-am uitat şi eu printre comentariile de atunci şi am observat că majoritatea erau de pe conturi false“ scrie gazetaromaneasca.ro