Life

Dan Bittman, imagine rară cu băieții lui, de Crăciun. Ipostaza în care s-a fotografiat solistul de la Holograf

Dan Bittman a postat o imagine rară cu cei trei băieți ai săi. Iată în ce ipostază inedită s-a fotografiat solistul de la Holograf în Ajunul Crăciunului.
25.12.2021 | 14:57
Dan Bittman imagine rara cu baietii lui de Craciun Ipostaza in care sa fotografiat solistul de la Holograf
Dan Bittman a postat o fotografie cu băieții lui de Crăciun. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Bittman (59 de ani) a postat o imagine rară de familie, alături de cei trei băieți pe care îi are cu fosta parteneră, Liliana Ștefan. Solistul de la Holograf se mândrește cu aceștia, așa cum se poate observa în mediul online.

După 25 de ani de relație, Dan Bittman și Liliana Ștefan au decis să pună punct poveștii lor.

Cu toate acestea, familia cântărețului a rămas unită, iar acesta se bucură de momentele petrecute împreună cu băieții lui de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman, imagine rară cu băieții lui

Dan Bittman are trei băieți, Alexandru (22 de ani), Patrick (18 ani) și Mark Nicolas (14 ani). Interpretul a postat o fotografie rară cu aceștia pe rețelele de socializare.

Imaginea a fost postată chiar în Ajunul Crăciunului de către solistul trupei Holograf. Fanii au apreciat imediat tabloul de familie.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceleiași postări de pe pagina de Facebook, Dan Bittman a adăugat mai multe fotografii alături de cei trei.

„Băieții sunt înapoi în oraș.”, a scris solistul la descrierea imaginilor.

Dan Bittman copiii
Dan Bittman își petrece sărbătorile alături de copii. Sursa foto: Facebook

Fiul cel mic are de gând să-i calce pe urme tatălui său. La fel ca Dan Bittman, tânărul își dorește o carieră în lumea muzicală.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, fiul mijlociu, Patrick, își dorește să devină om de afaceri în viitor, așa cum a dezvăluit artistul în urmă cu ceva timp.

„Cel mic cântă la chitară, e foarte hotărât să facă muzică, acum la 14 ani, învață și foarte bine. Nu am cum să mă iau de el, că îmi dă peste nas că are numai note bune.

ADVERTISEMENT

Cel mijlociu a făcut sport de performanță vreo 9 ani, dar s-a lăsat, dar cică se apucă de bussiness și a început să învețe și el și are note bune.”, a declarat Dan Bittman la Antena Stars.

Dan Bittman, despre despărțirea de Liliana Ștefan

Acum ceva timp, Dan Bittman a făcut dezvăluiri despre despărțirea de Liliana Ștefan, femeia cu care a fost împreună timp de 25 de ani, dar cu care nu s-a căsătorit niciodată.

Artistul a declarat că s-a despărțit în mod civilizat de mama copiilor săi. Solistul trupei Holograf a făcut anunțul despărțirii la patru ani după ce a avut loc.

„Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns.”, a declarat Dan Bittman la momentul respectiv, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

ADVERTISEMENT
Tags: