Life

Dan Bittman, la sapă de lemn? Cu ce probleme financiare se confruntă artistul

03.03.2021 | 23:08
Dan Bittman la sapa de lemn Cu ce probleme financiare se confrunta artistul
Dan Bittman revine cu noi teorii ale conspirației: Pandemia "a fost puțin pusă la cale" Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Dan Bittman a ajuns la sapă de lemn, în ultima perioadă confruntându-se cu mai multe probleme de ordin financiar. Artistul a dezvăluit că a făcut mai multe investiții, care în prezent nu funcționează la capacitate maximă. 

Solistul de la Holograf a rămas fără bani după ce a investit o sumă uriașă într-un parc nautic pe lacul pe care-l deține la marginea Bucureștiului. Inițial balta a fost destinată numai pescuitului, dar odată cu venirea pandemiei cântărețul s-a reorientat și a schimbat structura.

ADVERTISEMENT

Artistul a făcut modificări în valoare de 750.000 de euro în afacerea sa de pe Autostrada Soarelui, care în momentul de față a devenit spațiu de agrement. Businessul lui Dan Bittman include restaurant și hotel, dar și un teren de fotbal.

Dan Bittman are probleme de ordin financiar. Vedeta nu mai are bani

„Am vrut să schimb structura lacului. Asta pentru că în zonă toată lumea are pescuit sportiv, piscină. Eu am vrut să merg pe sport. În drum spre mare, cei care doresc se pot opri aici, fac ce le place.

ADVERTISEMENT

E un fel de resort, în care lumea să vină să se simtă bine. Avem și terasă, și locuri de cazare, și teren de fotbal. 

Acum îmi lipsesc banii. Banii sunt o mare problemă, nu ajung. Cu concertele stăm bine, dar aici e mai mult decât un concert. Facem și un club de karate pe malul lacului”, a declarat Dan Bittman pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Celebrul cântăreț a mărturisit că nu se descurcă foarte bine la sporturile nautice, deși unul dintre bunii săi prieteni a încercat să-l ajute în acest sens. Vedeta este dispusă să învețe tot ce ține de aceste activități până la vârsta de 80 de ani.

„Am încercat prea târziu, când totul era pierdut. Colegul meu, Edi Petroșel, a încercat să mă scoată cu barca, dar nu a reușit. Atunci mi-a venit ideea asta. Ca până la 80 de ani să încerc să învăț și eu.

ADVERTISEMENT

Acum pot spune că suntem primul parc mare din România, de cinci stâlpi și 600 de metri de cablu pe care se pot da șapte oameni deodată”, a mai spus Dan Bittman, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: