Life

Despărțirea de Liliana Ștefan i-a afectat lui Dan Bittman relația cu cei trei copii. „A închis toate căile de comunicare”

Dan Bittman a dezvăluit că, de când s-a despărțit de Liliana Ștefan, relația dintre el și copiii lui a avut de suferit. Fosta soție nu mai vrea să comunice în niciun fel cu artistul.
28.02.2022 | 17:34
Despartirea de Liliana Stefan ia afectat lui Dan Bittman relatia cu cei trei copii A inchis toate caile de comunicare
Despărțirea de Liliana Ștefan i-a afectat relația lui Dan Bittman cu copiii. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost împreună 25 de ani, până în anul 2016, când s-au despărțit la inițiativa cântărețului. Ce doi au împreună trei băieți, Alexandru, Mark și Patrick.

Relația dintre Dan Bittman și copiii lui, afectată de despărțire

După 25 de ani de relație și trei băieți de care sunt foarte mândri, Dan Bittman și fosta soție nu își mai vorbesc. În cadrul podcast-ului „Fără filtre”, găzduit de Alina Ionescu, artistul a dezvăluit că relația dintre el și Liliana Ștefan nu este una foarte bună.

ADVERTISEMENT

După despărțire. Femeia a pus punct oricărei căi de comunicare cu Dan Bittman. Cu toate că îi înțelege motivele, cântărețul regretă că acest lucru îi afectează și pe cei trei copiii ai lor.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii”, a declarat Dan Bittman, citat de VIVA!.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman i-a lăsat întreaga avere fostei sale soții

Artistul susține că, după despărțire, a preferat să-i lase întreaga avere Lilianei Ștefan, deoarece nu a vrut ca ea să se confrunte cu probleme financiare.

În ceea ce privește relația cu băieții săi, aceștia îl vizitează de trei ori pe săptămână. De dragul lor, Dan Bittman speră că lucrurile vor reveni la normal între el și fosta soție.

ADVERTISEMENT

„Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă!

Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează! Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea! Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”,  a spus Dan Bittman.

ADVERTISEMENT

 

Tags: