Life

Dan Bittman, pus la zid de un coleg de breaslă pentru campania „Nu vreau”: „Te rog, Dane!”

Dan Bittman, pus la zid de un coleg de breaslă. Ce a spus Călin Geambașu.
09.10.2021 | 17:40
Dan Bittman pus la zid de un coleg de breasla pentru campania Nu vreau Te rog Dane
ADVERTISEMENT

Dan Bittman este criticat de Călin Geambașu pentru campania sa „Nu vreau”, prin care îi îndeamnă pe oameni să nu asculte mesajul autorităților și inclusiv să nu se vaccineze, el fiind împotriva imunizării anti-covid.

Dan Bittman, pus la zid de Călin Geambașu. Ce a avut de spus artistul

Călin Geambașu a precizat faptul că Dan Bittman ar trebui să își folosească reputația și influența pentru a-i îndemna pe oameni să facă un lucru bun, responsabil și „civic”, anume acela de a se vaccina.

ADVERTISEMENT

Acesta a precizat că artistul ar trebui să își schimbe discursul, pentru că cu campania îndreptată împotriva vaccinării nu a ajutat pe nimeni, dar o poate face dacă susține imunizarea, pentru că oamenii îl pot asculta și vor fi influențați pozitiv de acesta.

Astfel, Călin Geambașu a făcut un apel pentru ca Dan Bittman să renunțe la campania sa, ba chiar l-a rugat să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Călin Geambașu pentru Dan Bittman

„Avem secțiile ATI full, medicii epuizați, România a cerut ajutor extern, iar ieri am avut cele mai multe decese din Europa, cu sute de morți pe zi. (!) E ok, Dane? Un protest, ceva?

Poate chiar în fața spitalelor, așa cum făcea o colegă a ta protestatară numindu-i pe medici…”criminali”.

ADVERTISEMENT

Eu zic că sunt în continuare eroi, aceiași eroi la care apelăm cu toții când ne este cel mai greu și suntem în suferință.

În aceste momente au și ei nevoie de ajutorul nostru, ca să ne poată ajuta tot pe noi, de fapt. Te rog, Dane! Semnat: un fan absolut al artistului Dan Bittman”, a scris Călin Geambașu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artistul a precizat că „doar așa ne vom reveni”, dacă oamenii se vaccinează și chiar a precizat că România este un exemplu negativ în ceea ce privește campania de vaccinare, spre deosebire de alte țări europene, unde deja restricțiile încep să fie ridicate.

Dan Bittman este împotriva restricțiilor din pandemie și a făcut multe declarații controversate

Deși s-a vaccinat, Dan Bittman crede că serurile de imunizare nu fac nimic, și, mai mult decât atât, există o dorință pentru ca pandemia să fie întreținută, pentru a se vinde în continuare multe teste, spunea el la un moment dat.

Mai mult, el i-a îndemnat pe oameni să se împotrivească regulilor impuse, prim campania „Nu vreau”.

ADVERTISEMENT
Tags: