Life

Dan Bittman, reacție tranșantă după dezastrul de la Eurovision. Ce soluție propune artistul

Dan Bittman a comentat dezastrul României de la Eurovision și a oferit o soluție radicală pe viitor pentru țara noastră.
20.05.2021 | 11:20
Dan Bittman reactie transanta dupa dezastrul de la Eurovision Ce solutie propune artistul
Dan Bittman a comentat eșecul României la Eurovision 2021. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Solistul trupei Holograf, care a fost pe scena Eurovision Song Contest în urmă cu mai mulți ani, a avut o reacție privind necalificarea lui Roxen în finala de la Rotterdam de pe 22 mai.

Dan Bittman a fost destul de tranșant în analiza pe care a făcut-o. A spus că România ar trebui să stea pe bară o perioadă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul spune că el nu credea din start 100% în calificarea lui Roxen. S-a convins de asta după ce a văzut prestația Ucrainei. Interpretul de muzică pop-rock susține că România nu este o țară favorizată la acest show. Prin urmare, Roxen nu ar fi avut de unde să adune suficiente voturi, mai ales în prima semifinală.

Dan Bittman propune să ne lăsăm de Eurovision pentru cel puțin 5 ani

Bittman a vorbit despre concursul muzical, invitat în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV. Acolo a oferit și un sfat prietenesc pentru organizatorii români.

ADVERTISEMENT

„Eu zic să nu mai plătim prostia aia de taxa și să nu ne mai ducem pentru că nu e bine. E o tâmpenie.

Nu vom mai ajunge acolo, mai ales cu regulile acestea. Pun pariu în emisiune că 5 ani de acum înainte România nu mai scapă în finală. E mai bine să fii realist”, este soluția radicală oferită de Bittman.

ADVERTISEMENT

Necalificarea Roxanei Giurgiu în finala Eurovision a creat un val de reacții în mediul online. Pe lângă fanii înrăiți ai show-ului, care au împărțit vina eșecului, au existat și nume importante din muzică ale căror păreri despre ce s-a întâmplat la Rotterdam au avut ecou.

Elena Ionescu și Mihai Trăistariu au reacționat și ei

Fostul participant în anul 2006, Mihai Trăistariu, declarase încă înainte de semifinala din 18 mai că Roxen are șanse destul de mici să ajungă în finală.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mărturisit chiar pentru FANATIK că tânăra artistă din Cluj e posibil să nu ajungă mai departe, văzând doar primele repetiții oficiale.

O altă părere critică a venit din partea Elenei Ionescu, cea care a reprezentat țara noastră în anul 2012 cu trupa Mandinga. Elena a ocupat atunci locul 12. Despre prestația noastră, a spus că au lipsit ingredientele principale pentru a avea succes la acest festival muzical.

Elena Ionescu a declarat pentru FANATIK faptul că ne-a lipsit originalitatea, show-ul. Aceasta speră ca în anii următori să ne redresăm pentru că avem mulți artiști cu potențial și am demonstrat în trecut că putem face performanță.

 

ADVERTISEMENT
Tags: