Life

Dan Bittman revine cu noi teorii ale conspirației: Pandemia „a fost puțin pusă la cale”

Dan Bittman a revenit cu noi declarații controversate asupra pandemiei. Artistul a spus că a fost orchestrată.
03.07.2021 | 15:53
Dan Bittman revine cu noi teorii ale conspiratiei Pandemia a fost putin pusa la cale
Dan Bittman revine cu noi teorii ale conspirației: Pandemia "a fost puțin pusă la cale" Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Solistul de la Holograf a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai restricțiilor împotriva SARS – CoV – 2. Acesta nu și-a schimbat prea mult părerile.

Prezent în emisiunea Marius Tucă Show de pe Aleph News, Bittman a vorbit despre anul 2020 și criza epidemiologică care l-a marcat. El a precizat că se teme că a fost doar un „doar un exercițiu pentru ceva mai serios.”

ADVERTISEMENT

Dan Bittman revine cu noi teorii ale conspirației: Pandemia „a fost puțin pusă la cale”

Cântărețul a menționat și modul în care autoritățile au tratat această problemă. Acesta este de părere că oamenii au fost păcăliți și nu au avut nimic de învățat.

„Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învățat? Ce să învățam? Lașitate,” a spus Bittman.

ADVERTISEMENT

Artistul a subliniat că anul trecut a fost unul pierdut: „am învățat numai lucruri rele. Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el”.

„Mă uitam la oameni și vedeam cât erau de ușor de calcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă“, a adăugat.

ADVERTISEMENT

Tot făcând referire la bani argumentează și ideea conform căreia pandemia a fost planificată: „nu știu, a fost bine gândită (pandemia). Cred că a fost puțin pusă la cale“.

Dan Bittman spune că banii au creat pandemia

„Un fost ministru de Finanțe a spus că va exista primul trilionar. Zuckerberg este primul trilionar de pe Pământ. Acum 6 luni spunea cineva: Uită-te pe bursă. A avut dreptate. În timp ce ei își făceau trilioanele, voiam să mă lase și pe mine să cânt. Nu vreau trilioane,“ a explicat artistul.

ADVERTISEMENT

Acesta a menționat și că se teme de ce ar putea să urmeze: „și mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios”.

„Mi-ar părea rău să fie așa și nu vreau să am dreptate. Înțeleg business-ul care a fost. Dar până acum, de când trăiesc, nu am mai văzut o chestie ca asta“, a spus Dan Bittman.

Nu a avut prea multe lucruri bune de spus nici despre campania de vaccinare. Solistul de la Holograf a explicat că autoritățile au acționat greșit și nu au știut cum să comunice cu oamenii petru a-i convinge să se imunizeze.

ADVERTISEMENT