News

Dan Bittman, revoltat de ultimele declarații ale Andreei Moldovan: ”Vă dați demisia dacă nu se întâmplă nimic?”

07.04.2021 | 23:53
Dan Bittman, revoltat de ultimele declarații ale Andreei Moldovan: ”Vă dați demisia dacă nu se întâmplă nimic?”
Dan Bittman, revoltat de ultimele declarații ale Andreei Moldovan: ”Vă dați demisia dacă nu se întâmplă nimic?” Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultimele luări de poziție ale secretarului de stat din Ministerul Sănătății Andreei Moldovan pe tema pandemiei l-au revoltat pe Dan Bittman. Artistul spune că oficialul ar trebui să-și dea demisia dacă și după măsurile propuse nu se întâmplă nimic pozitiv în evoluția crizei pandemice.

Un aprig contestatar al măsurilor luate de autorități în perioada pandemiei, Bittman și-a exprimat, miercuri seara, nemulțumirea față cele mai recente declarații făcute de către Andreea Moldovan

ADVERTISEMENT

Mâna dreaptă a ministrului Vlad Voiculescu în Sănătate, aceasta a spus recent că o carantină de două săptămâni ”ar face minuni” în criza sanitară din România.

Dan Bittman, către oficialul din Sănătate, Andreea Moldovan: ”Dacă nu e nimic adevărat din ce spuneţi, vă daţi demisia?”

Dan Bittman consideră că, de un an de zile, în ciuda măsurilor luate de autorități, nu se întâmplă nimic dătător de speranțe. Artistul a luat-o în vizor pe Andreea Moldovan, cea care a readus în discuție subiectul carantinei.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are un mesaj pentru oficialul din Guvern și îi cere să-și dea demisia dacă o astfel de măsură de izolare, deocamdată ipotetică, nu va aduce nicio schimbare.

Seară de seară ne punem întrebări, pentru că aşa este produs sistemul, adică nouă ni se dau subiecte în fiecare zi, cum a încercat doamna Moldovan astăzi să ne spună, că ea preferă o carantină. Sunt de acord, dar eu sunt de acord să spună aşa.

Doamna Moldovan, eu sunt de acord să stau două săptămâni în carantină începând cu mâine, dar dacă nu se întâmplă nimic şi vreau să vă controlez în două săptămâni, vă daţi demisia, dumneavoastră și toți ceilalți ai dumneavoastră? Trebuie să existe un raport de forţe egale.

ADVERTISEMENT

Vreau să o provoc pe doamna Moldovan. Doamna Moldovan, mă uit în ochii dumneavoastră, vă rog frumos, dacă nu e nimic adevărat din ce spuneţi, vă daţi demisia? Nu o spun că o vă urmărim penal. Vă dați demisia? Vreau să văd și eu o chestie de demnitate umană”, a spus Dan Bittman, miercuri seară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3.

Ce a spus Andreea Moldovan despre carantină

La mijlocul acestei săptămâni, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a susținut în continuare ideea potrivit căreia o carantină la nivel național, chiar și una de două săptămâni ”ar face minuni” pentru țara noastră.

”Perioada de incubație a virusului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite virusul el se poate stopa. Două săptămâni de carantină ar face minuni”, a spus Andreea Moldovan la DigiFM.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri