Life

Dan Bittman și Denise Rifai, surprinși extrem de apropiați la un eveniment. Ce s-a întâmplat între cei doi

Dan Bittman și Denise Rifai, apropieri suspecte la o prezentare de modă. Cum au apărut artistul și prezentatoarea de la Kanal D.
12.10.2022 | 12:09
Dan Bittman si Denise Rifai surprinsi extrem de apropiati la un eveniment Ce sa intamplat intre cei doi
Dan Bittman și Denise Rifai, apropieri suspecte la o prezentare de modă. Cum au apărut. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Solistul formației Holograf și moderatoarea show-ului 40 de întrebări au fost surprinși extrem de apropiați la un eveniment monden care s-a desfășurat de curând. Ce s-a întâmplat între cele două vedete.

Dan Bittman și Denise Rifai, apropieri suspecte la o prezentare de modă. Cum au apărut

Dan Bittman și Denise Rifai au fost invitați la o prezentare de modă a lui Cătălin Botezatu, unde s-au bucurat unul de compania celuilalt. Artistul și frumoasa brunetă au atras toate privirile celor prezenți la eveniment.

ADVERTISEMENT

Conform click.ro, cei doi au stat de vorbă minute bune și au părut absorbiți de conversație. Cântărețul și prezentatoarea de la Kanal D au fost observați în timp ce se amuză, își arată ceva pe telefoanele mobile și râd de anumite lucruri.

De asemenea, de mai multe ori au ieșit din sala evenimentului monden de marți, 11 octombrie 2022, dând impresia că au plecat împreună. Ulterior, au revenit la prezentarea de modă pusă în scenă de Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT
Mai multe vedete la un eveniment monden
Dan Bittman și Denise Rifai, la același eveniment monden. Sursa foto: Instagram.com

Dan Bittman, în emisiunea moderată de Denise Rifai

Apropierea dintre Dan Bittman și Denise Rifai nu este una singulară, mai ales că artistul a fost invitat în emisiunea vedetei de la Kanal D în urmă cu ceva vreme.

În plus, solistul de la Holograf și moderatoarea au fost protagoniștii unui episod neașteptat în emisiunea lui Teo Trandafir, unde cântărețul i-a făcut o surpriză plăcută frumoasei brunete.

ADVERTISEMENT

„Ce coincidență, vai, Denise! Unde să mă așez, pentru că nu găsesc loc”, a glumit Dan Bittman, așezându-se pe canapeaua din platou lângă Denise Rifai, la Kanal D.

„Este o emisiune foarte specială. E cel mai fain dintre toți invitații pe care i-am avut până acum. E un bărbat care pe cât de cuceritor e, pe atât de sensibil este.

ADVERTISEMENT

A plâns, chiar, la un moment dat, nu o să spun de ce. E un alt fel de Dan Bittman. E un interviu cu care mă laud”, a completat bruneta.

ADVERTISEMENT