Life

Dan Bittman, victima hackerilor. Imagini interzise pe pagina oficială a solistului

17.12.2020 | 13:05
Dan Bittman victima hackerilor Imagini interzise pe pagina oficiala a solistului
ADVERTISEMENT

Dan Bittman are probleme cu pagina oficială de Facebook după ce a ajuns victima hackerilor. Se pare că există anumite persoane care au vrut să se răzbune pe solist din cauza declarațiilor referitoare la Covid-19, așa că i-au spart contul și au postat imagini interzise de pe pagina lui. 

Membrii Holograf au anunțat pe pagina oficială a trupei că Dan Bittman este victima unor atacuri din partea hackerilor și că imaginile cu conținut indecent nu au nicio legătură cu el.

ADVERTISEMENT

Recent, Dan Bittman a făcut declarații controversate despre noul coronavirus și despre situația în care se află acum România, ba chiar a susținut că multe vedete infectate nu au avut, de fapt, virusul.

Dan Bittman, victima hackerilor. Imagini interzise pe pagina oficială a solistului

De câteva zile, pe pagina de Facebook a solistului trupei Holograf sunt postate imagini indecente. Dan Bittman este atacat de hackeri și încă nu a rezolvat această problemă, iar colegii săi de trupă au explicat că cineva i-a spart contul și că actualul conținut postat nu este al lui.

ADVERTISEMENT

Imaginile respective apar la secțiunea de„Stories” și conțin imagini explicite cu femei în ipostaze indecente. Mai mult, imaginile au trimiteri la diverse site-uri care au șanse mari să conțină un virus periculos pentru telefon sau computer.

Dan Bittman Facebook
Una dintre imaginile postate pe pagina solistului de la Holograf. Imaginea a fost cenzurată. Sursa foto: Facebook

Din moment ce problema nu a fost încă rezolvată, Dan Bittman i-a rugat pe colegii săi să anunțe pe pagina oficială de Facebook că solistul este atacat de hackeri și imagini nud ajung să fie postate zilnic.

ADVERTISEMENT

„Bună dimineața! Poate v-ați dat seama și singuri că pagina oficială de Facebook a lui Dan a fost spartă de hackeri care postează conținut cu care Dan nu are nici o legătură. Încercăm să reluăm controlul paginii. Vă vom ține la curent”, au transmis membrii trupei Hoograf.

Dan Bittman, afirmații controversate despre coronavirus

Potrivit WOWbiz.ro, surse din apropierea cântărețului au declarat că atacurile hackerilor ar putea fi o „răzbunare” pentru declarațiile controversate despre Covid-19. Dan Bittman a susținut în repetate rânduri că cifrele date de autorități nu sunt reale și că unele vedete doar și-au înscenat infectarea cu virusul.

ADVERTISEMENT

După aceste declarații, Dan Bittman a primit numeroase înjurături și amenințări pe pagina de Facebook pentru declarațiile legate de virus.

Se pare că hackerii au vrut doar să-l pună pe solist într-o lumină proastă, ajungând astfel să-i spargă contul pentru a posta conținut obscen.

ADVERTISEMENT