Life

Dan Bordeianu, față în față cu Adela Popescu la Pro TV. Cum au reacționat foștii iubiți când s-au văzut

Dan Bordeianu a fost invitat în emisiunea Adelei Popescu, unde a vorbit despre ultimul film în care a apărut, dar și despre situația actuală din lume.
09.03.2022 | 14:05
Dan Bordeianu fata in fata cu Adela Popescu la Pro TV Cum au reactionat fostii iubiti cand sau vazut
Dan Bordeianu și Adela Popescu s-au revăzut la Vorbește lumea. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Bordeianu a fost invitat în emisiunea Vorbește lumea, a cărei moderatoare este Adela Popescu. Cei doi au avut o relație în trecut, între anii 2004-2007, și au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la acea vreme. Actorul a făcut dezvăluiri despre filmul „Căutătorul de vânt”, unde interpretează rolul principal, dar a evitat să se uite la Adela sau la camerele de filmat.

Dan Bordeianu și Adela Popescu, față-n față la Pro TV

Miercuri, 9 martie 2022, Dan Bordeianu a fost invitat în platoul emisiunii Vorbește lumea pentru a povesti despre „Căutătorul de vânt”.

ADVERTISEMENT

Filmul va avea premiera în cinematografe pe 11 martie, iar actorul interpretează rolul principal. Pelicula spune povestea unui tânăr care atunci când află ca mai are foarte puțin de trăit se refugiază departe de lume și începe o nouă viață.

Chiar dacă a vorbit cu drag despre producția cinematografică, Dan Bordeianu a evitat să se uite în ochii Adelei Popescu. Pe tot parcursul dialogului a privit într-o altă direcție.

ADVERTISEMENT

Dan Bordeianu: „E de datoria mea să amintesc de lucrurile care se întâmplă în jurul nostru”

Actorul a vorbit și despre pandemie și războiul din Ucraina. Dan Bordeianu este de părere că oamenii ar trebui să se roage și să fie apropiați de Dumnezeu în perioada asta. Totodată, consideră că e necesar ca aceștia să-și păstreze pofta de viață și să se bucure de fiecare clipă.

„Dacă tot am fost invitat la tine în emisiune și am oportunitatea asta, nu pot rămâne nepăsător. E de datoria mea să amintesc de lucrurile care se întâmplă în jurul nostru și aici mă refer și la pandemia prin care am trecut și care ne-a pus într-o stare de asediu, ne-a ținut permanent într-o stare ca de război, iar mai nou ce se întâmplă în Ucraina. 

ADVERTISEMENT

Cred că una dintre datoriile noastre, în primul rând, dincolo de soluția mistică, este a nu uita să trăim. Pentru că războiul, pandemia, toate situațiile astea ne fac, într-un fel sau altul, să uităm să mai trăim și asta cred că este îngrozitor.

Rămânem niște roboței care nu nu funcționăm decât așa, pe pilot automat și se duce toată povestea asta și în film. Adică, este extrem de ancorat în realitate.”, a spus Dan Bordeianu.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Dan Bordeianu au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din România

Cei doi s-au întâlnit în 2004, pe platourile de filmare ale telenovelei „Numai iubirea”. Adela Popescu avea pe atunci 18 ani, iar Dan Bordeianu era cu 12 ani mai mare. Diferența de vârstă nu a contat, s-au îndrăgostit și au devenit unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc.

În 2007, după ce abia se logodiseră în secret, Dan Bordeianu și Adela Popescu și-au spus adio și au hotărât să continue pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT